Zodiac party – oslavte narozeniny ve velkém stylu!

Pozvat přátele domů na šampaňské a chlebíčky může být sice fajn, ale oslavování narozenin stejným či podobným způsobem časem ztrácí šmrc. Nebaví vás vymýšlet, čím svůj den D ozvláštnit?! Máme pro vás tip – párty, na které se o zábavu starat nemusíte!

Logo znázorňující znamení zvěrokruhu

Zodiac party v klubu Touster

Párty konané na počest oslavy aktuálního astrologického znamení, to tu ještě nebylo. V pražském klubu Touster jsou párty Zodiac stále oblíbenějším místem pro oslavování narozenin. Jedinečnou atmosféru vytváří nejen skutečnost, že jdete slavit, ale také známí DJs, VIP hosté a nejrůznější výhody pro jedince toho znamení, jemuž je daná párty zasvěcena.

Pokud už jste narozeniny letos měli, nevadí. Spousta vašich přátel se jistě teprve slavit chystá. Buďte poslem dobrých nápadů a pošlete pozvání na Zodiac party svým známým!

DJs a VIP hosté

Na co se můžete těšit zasvěceně popisuje jeden z DJs a zakladatelů Zodiac party Martin Vrána alias Code 69: "Spolu s Bon Finixem spojíme síly, abychom oslavili společně narozeniny a pobavili přátele a hosty tím nejlepším hudebním způsobem! Párty rozjíždí věrný rezident Zodiacu Mar All známý svými pestrými a nápaditými sety. Hned poté se máte dál na co těšit, protože byly přizvány významné hudební posily - Pan DJ Marcos - jeden z dlouholetých lídrů pražské klubové scény, neuvěřitelně akční a okouzlující DJ K-Sandra a moravský elektronický mág MD-Phono, jehož sety dosahují světové kvality Richieho a Svena! Aby toho nebylo málo, navštíví nás paní Ingeborg, která vyvěští z Tarotu nejen osud Zodiacu. Speciální výprodejové ceny drinků a akce na baru jen dokreslí už tak fantastický mejdan."

Kdy a kde

Nejbližší Zodiac party se koná 17. 7. 2009 a bude věnována všem Rakům. Ti mají nejen volný vstup, ale i Cuba Libre jako welcome drink zdarma. Ostatní budou ochuzeni o 50 Kč dostaví-li se do 22 hodiny, opozdilci zaplatí magických 96 Kč. Směšné částky vzhledem ke grandiozní porci zábavy!

Akce začíná ve 20:00 a končí dlouho po ranním svítání – v Tousteru si tedy můžete v klidu užít i after párty!

Po informacích o dalších výhodách pro oslavence i dalších chystaných Zodiac parties pátrejte na www.zodiac-party.cz.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Připravte se na letošní festivaly – Techno a trance
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies