Zlepšete svou image!

Nebaví vás neustálé připomínky vaší partnerky na čistotu pleti? Tak ji dokažte, že každodenní péče o pleť se dá zvládnout. Vždyť na tom není nic těžkého. Žádné dlouhé postávání v koupelně. Stačí si vybrat pár dokonalých přípravků.

Boční profil mužského obličeje

Image a typ pleti? Jak to souvisí?

Žádná tvář není stejná, a už vůbec ne tvář mužů. Kromě toho, že příroda někomu nadělila více krásy a jinému méně, jsou i rozdílné typy pleti. To jaký je ten váš typ, si můžete jednoduše zjistit sami pomocí tzv. T-zóny (oblast čela, nosu a brady). 

 

Bude-li vaše T-zóna na konci dne jen lehce mastná, můžete si gratulovat, jelikož vaše pleť je normální. Pokud vaše pleť vypadá jako vyschlý pomeranč, pak je vaše pleť suchá. Naopak, jestliže se leskne a je plná černých teček, rozšířených a zanícených pórů, je mastná.

 

Asi si říkáte, k čemu je dobré to vědět. To zjistíte sami, až si pro sebe budete vybírat pleťové přípravky pro svou novou image.

 

Image „drsňáka” vám tonikum nevezme

Když už máte tvář umytou, přichází na řadu čištění pomocí tonika. Cílem tohoto čištění, je vaši pleť dezinfikovat, odstranit všechny zbytky čistícího gelu či holící pěny. Použít můžete také adstringentní přípravek, je to totéž co tonikum, ale obvykle obsahuje vyšší procento alkoholu a je vhodnější pro mastnou pleť. Tonika jsou jemnější, což znamená, vhodnější pro pleť citlivou.

K lepší image přichází i pleťový peeling

Pleťovým peelingem docílíte toho, aby vaše pleť byla hladká. V podstatě se jedná o pleťové mléko s obsahem hrubých částic. Pleťový peeling se používá na důkladné a hloubkové čištění pleti a k odstranění odumřelých buněk. Vaše pleť bude po vyčištění svěží a hebká.

Hydratační krém

Vysušená pokožka pleti nevypadá příliš sexy a na nové image vám nepřidá. Navíc je jejím výsledkem předčasné stárnutí pleti. Úkolem hydratačních krému je dodávat vaší pleti dostatek vlhkosti.

Postup při čištění pleti - „čistší image” na světě

Úkol č. 1 – mytí pleti

Mírně si namočte obličej a naneste na něj čistící gel. Důkladně krouživými pohyby proveďte masáž po celé m obličeji. Nakonec gel smyjte.

Úkol č. 2 – čištění pleti

Na pleťový tampón naneste tonikum nebo adstringentní přípravek. Čištění pleti provádějte směrem od T-zóny a soustřeďte se zejména na ni. Poté tvář opět omyjte.

Úkol č. 3 – hydratace pleti

Tvář jemně vysušte ručníkem. Rozetřete po ni hydratační přípravek a nechte působit.

Jakmile budete tuto proceduru pravidelně opakovat, během několika dní zvládnete péči o vaší pleť bravurně a dotáhnete svoji novou image k dokonalosti.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Soutěžte s filmem Mechanik zabiják
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies