Zkuste pojmout MDŽ originálně

Koronavirus zásadním způsobem ovlivnil náš každodenní život. Blížící se Mezinárodní den žen letos tedy pravděpodobně ještě neoslavíme v restauracích. I v současných podmínkách však můžeme MDŽ náležitě oslavit. Ale jak?

MDŽ

Dejte jí najevo, že ji máte rádi

Mezinárodní den žen, který budeme slavit 8. března, má v očích mnoha z nás stále ještě znatelnou pachuť svérázně pojatých socialistických oslav, během nichž se pánové na počest žen v nemalé míře oddávali konzumaci alkoholu. 

Zapomeňte ovšem na povinné karafiáty a obložené chlebíčky. MDŽ zvládnete oslavit i jinak, mnohem důstojněji, jak se na podobně důležitý den sluší. Ačkoli karafiáty si s sebou nesou stín minulého režimu, faktem zůstává, že květinou pánové nic nezkazí ani v současnosti. Obdarovat si zaslouží všechny milované ženy, maminky, babičky, dcery, ale i blízké kamarádky.
Neopomiňte žádnou důležitou dámu ve svém okolí a dejte jí najevo, jak moc vám na ní záleží. S těmi, s nimiž se nemůžete kvůli vzdálenosti či komplikované situaci dnešní doby vidět, si alespoň zatelefonujte nebo se spojte přes videohovor. Zapomeňte pro jednou na neosobní SMS. Přesto, že ani tyto varianty lidský kontakt nenahradí, jsou mu nejblíže a uvidíte, že i pár slov udělá velkou radost.

Potěšte ji dárkem

Tento den je ostatně přímo jako stvořený k tomu, abyste kolem sebe rozdávali radost. Jak to udělat? Ačkoli si slečny a dámy často hlídají linii, věřte, že na kvalitní čokoládu je bezesporu přemluvíte. Rozhodnete-li se vybírat pro blízké ženy dárek, žádnou z nich jistě neurazí ani šperk. Pokud si troufáte vybírat překvapení více specifické, sáhněte po nějakém tom novém kousku do šatníku nebo parfému.

Pokud má vaše maminka, přítelkyně či dcera smysl pro humor, zaručeně ocení i vtipné tričko s potiskem, s jehož pomocí může světu dát jasně najevo svůj názor. Pořídit tak můžete například trička pro zamilované nebo mikiny pro páry.

Hýčkejte ji

Přemýšlíte o tom, jakým způsobem jemnému pohlaví jejich den ještě více zpříjemnit tak, aby pro ně byl skutečným zážitkem? Dokažte své vyvolené ženě, že je skutečně výjimečnou bytostí, která si vlastní svátek zaslouží a postarejte se o ni jako o princeznu. Ujměte se povinností v kuchyni nebo se pro jednou spolehněte na dovážkovou službu nejbližší restaurace. Maminka i manželka uvítá, že pro jednou se o blaho žaludků celé rodiny nemusí starat sama.

Chystáte-li se oslavit MDŽ s manželkou či přítelkyní, zkuste protentokrát nijak nelitovat toho, že restaurace jsou zavřené. Luxusní romantická večeře při svíčkách vás bude bavit i doma. Pokračovat můžete „v oslavách“ i později pod peřinou, MDŽ totiž rozhodně nemusí končit za bílého dne.

Dopřejte jí volno

Mnoho žen se usilovně snaží o to, aby byli jejich nejbližší spokojeni. Zapomínají přitom samy na sebe. Oslava MDŽ je ideální příležitostí k tomu to napravit. Chopte se povinností a nechte ji, ať si místo uklízení může například uvařit kávu, dát si koupel nebo přečíst knihu, na kterou obvykle nemá čas. Vaření večeře, venčení psa, ranní vypravování dětí nebo kontrola domácích úkolů, žena toho doma musí zkrátka stihnout mnoho a pomoc si jednoznačně zaslouží

Tajný tip: K nejméně populárním činnostem v domácnosti prý patří žehlení. Ujmout se košilí a dalších součástí šatníku zvládnou ovšem i pánové!
 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Profil: Yannick Noah
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies