Ženská - jedna z nejdestruktivnějších zbraní světa

Atomová bomba? Bojový plyn? Biologické zbraně? Ne, nejúčinnější a nejdestruktivnější zbraní je ženská. Chcete-li spolehlivě zlikvidovat svoje letité úspory nebo přátelství trvající od školky, nasaďte tuhle osvědčenou zbraň. Zaručeně nezklame.

Fotografie blondýny v sexy oblečku policistky

Pozor na princezny

Už od dětství je nám v pohádkách nenápadně naznačováno, že si je máme držet od těla – všechny ty šeredné čarodějnice, zapšklé macechy, naivní Karkulky, které vyžvaní to, co nemají, polednice (tady kus dobré práce odvedl klasik K. J. Erben, který před nimi varoval školní mládež), princezny, které trvají na nesmyslných a pro chlapa nedůstojných úkolech, jako uhodnout hádanky, přinést živou vodu (že by rum?), zlikvidovat draka, a další exempláře ženského pohlaví. A všimněte si, kdo všechnu tu šlamastyku, do které se pohádkové ženské bytosti dostaly, musí vyřešit – no samozřejmě chlap. Kdyby kolem náhodou nejel princ a nelíbnul Sněhurku (Šípkovou Růženku) nebo nerozsekal draka, kde by byly?!

Amazonky a Šárka

Že ženské pokolení nemá jenom holubičí povahu, nás přesvědčily už dějiny. V řecké mytologii řádily amazonky, a i když představa napůl nahatých divoženek, něco mezi Larami Croft a Xenami, vyvolává lehké erotické dusno, nedá se moc spoléhat na to, že by si ze zajatého chlapa udělaly erotickou hračku. Možná tak terč.

Ani české luhy a háje nezůstaly pozadu. Kromě Bivoje, Přemysla, Křesomysla a Křemílka tu pobíhala ještě družina ztepilých děv vedených neohroženou Šárkou. A zatímco Bivoj naháněl kance, Přemysl Libuši (a naopak) a Křesomysl s Křemílkem hospodařili v chaloupce z mechu a kapradí (to bylo ještě předtím, než Křemílek potkal Vochomůrku), Šárčiny bojovnice měly spadeno na chlapy.

Cherchez la femme aneb Kateřina, Viktorie, Livie a další

Je pravda, že ženské v minulosti moc příležitostí k seberealizaci neměly, nepočítáme-li porody, kojení, štupování ponožek a míchání čehosi v kastrolech, ale občas přece jenom některá pronikla i do vysoké politiky. A to pak stálo zato. Dodnes se píšou romány a točí filmy o slavné travičce Lucrezii Borghii, Kateřině Medicejské, která tak šikovně zosnovala bartolomějskou noc, ruské panovnici Kateřině Veliké nebo o královně Viktorii, která na trůnu vydržela pěkných 68 let.

Ženský vliv v politice se ale prosazoval a prosazuje pěkně nenápadně skrz vlivného manžela.

Havel měl Dášu, Klaus má svou Livii a Obama Michelle.

Mužská práva a svobody v ohrožení

A pro důkaz ničivého vlivu ženských nemusíme chodit zrovna do vysoké politiky. Stačí se podívat kolem sebe – kolik vašich kamarádů si po svatbě vyrazí pěkně svobodně zahulákat na fotbálek nebo pokibicovat do útulné hospůdky? A kolik z nich muselo vyhodit drahocenné sbírky pivních tácků, modelů lodiček, angličáků a ajfelovek ze sirek nebo přestěhovat terária a akvária z ložnic do nedůstojných prostor garáží?! A co pánské jízdy, kdy jste obráželi bar za barem, budili se s třeštěním hlavy a často i očí (to když postel vedle vás byla obsazená stvořením, které byste si za střízliva spletli s hejkalem)? Tyhle krásné vzpomínky patří minulosti. Stejně tak jako vaše před svatbou slibně bobtnající bankovní konto.

Chlapi všech zemí, spojte se!

A jak z téhle šlamastyky ven? Tady je, pánové, každá rada drahá. Jedná se prakticky o stav permanentního ohrožení (vašeho), ne nepodobného válečnému konfliktu. Že jste to vy, podělíme se o léty osvědčený postup: Proto je možné přistoupit k výjimečným opatřením, jako jsou:

  • Všeobecná mobilizace
  • Vzpoura
  • Pacifikace nepřítele
  • Přetažení nepřítele na svoji stranu
  • Uzavření příměří
  • Dezerce
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Comeback božské Angeliny??
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies