Zahia Dehar – nedávno prostitutka, nyní módní návrhářka

Její jméno si možná pamatujete z pěkné aféry. Že ne? Tak vám to trochu připomeneme. Nicméně, tahle křehká blondýnka se uměla postavit hodně rychle na vlastní nohy, možná právě díky své původní profesi.

Fotografie blond ženy v růžových plavkách

Jetě loni byly blonďaté lolitkyn plné noviny, kde se propírala aféra nezletilé prostituky Zahii Dehar, která si za intimní služby nechala zaplatit od tří slavných francouzských fotbalistů. Už si vzpomínáte Když si fotbaloví kluci její služby kupovali, byla to opravdu lolitka. Kolik jí bylo Pouhých šestnáct let.

kickette.com

Dnes už má francouzsko-monacká prostitutka sladkých devatenáct. Zvýšené pozornosti o její osobu dokázala náležitě využít. Dahar je nyní úspěšnou módní návrhářkou. Jaké modely nám nabízí Opravdu luxusní a hlavně hodně odvážné spodní prádlo a šaty. I Zaiha se objevila na mole v roli modelky oděné do průsvitných šatů, poseté bílými lístky na intimních partiích. Prý to byla pěkná podívaná. Do spodního prádla se obléky jen ty nejodvážnější modelky. Koukněte a nechcet se inspirovat, Valentýn se blíží a je třeba nějaký sexy kousek koupit partenrce, ne

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Uvažujete o povzbuzováku v podobě viagry?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies