Wazuma Bio V12 – hračka pro náročné a bohaté

Na evropský trh přichází nová ekologicky šetrná čtyřkolka Wazuma Bio V12 od francouzské značky Lazareth. Toto výkonné vozítko rozhodně stojí za povšimnutí.

Wazuma V12 Bio a jeho zadní detail

Stylová čtyřkolka pro náročné a bohaté

Na první pohled zaujme francouzská čtyřkolka Wazuma Bio V12 svým netradičním, dalo by se říci až „kosmickým“ designem. Nízký profil, oblejší linie, dech beroucí černé zbarvení karoserie s kovovými odlesky a „našlapaná“ kola, která drží i při velké rychlosti čtyřkolku pevně na zemí přímo vyzývají k tomu, abychom Wazumu vyzkoušeli. Co je ovšem škoda, že se o použitých materiálech bohužel její výrobce nikde ani slovem nezmínil…

Wazuma Bio V12 - jízdní vlastnosti

Wazuma Bio V12 se může pochlubit přeplňovaným dvanáctiválcem s výkonem 500 koní (368 kW), který si firma Lazareth půjčila od firmy BMW. Musíme uznat, že takto silný motor, může v lehkém "vozítku" určeném pro jednoho jezde, udělat s výkonem hotové zázraky. Zrychlení a maximální rychlost ovšem výrobce Wazumy z neznámých důvodů neudává. Můžeme se tedy pouze domnívat, za jak dlouho se ručička tachometru vyhoupne na maximální hranici.

Pro zajímavost:

Zajímavé je, že Wazuma Bio V12 dovede spalovat i biopalivo E85. Smutné na tom ovšem je to, že jejímu výrobci nešlo o pomoc životnímu prostředí, nýbrž o současný trend „biomotorů“.

Zajímá Vás cena nové čtyřkolky?

Cena tohoto „přibližovadla" se pohybuje okolo 200 000 euro (v přepočtu tedy něco málo přes 5 000 000 korun). Pokud tedy nevíte co s penězi, směle do toho. Doba dodání čtyřkolky se pohybuje okolo 2 měsíců. Podle nás je cena poněkud přehnaná...

Pro ty z Vás, kteří peníze na zakoupení Wazumy nemají, máme alespoň video ke shlédnutí.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Rytmusovy zlatokopky - tlachy nebo realita?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies