Vzrušující sex s neznámou cizinkou?

Horký letní den, prosluněná pláž a vy se nemůžete nabažit těch nádherných ženských křivek v bikinách všude kolem vás? Odložte stud a pojďte si trošku zašpásovat, jste přece na dovolené!

foto

Opálené brunetky a dlouhonohé blondýnky dovádějící ve vlnách vás nenechávají klidným a vy přemýšlíte, jak jednu z těch krásek ulovit? Léto, moře, slunce, drinky, uvolněná atmosféra... Neexistuje lepší příležitost, než je tahle.

 

Představte si, že sedíte na baru, noc je ještě dlouhá a vy popíjíte svůj oblíbený nápoj. Naproti sedí exotická kráska s dlouhými vlasy, magickým pohledem a vy cítíte tu chemii, která mezi vámi tiše proudí. Vaší fantazii se meze nekladou a už asi tušíte, jak tento večer skončí.

Proč jsou cizinky takovým lákadlem?

Člověk je tvor zvídavý a velice rád prozkoumává neznámé a doposud neprobádané končiny.  A právě proto, cizinky představují pro muže zvláštní kouzlo, které je výplodem jejich sexuální představivosti. Vybočte ze stereotypu a odhodlejte se proměnit své tajné choutky ve skutečnost! 

Výhody vášnivého flirtu na dovolené

Stres z vás už zcela opadl, jste uvolnění, otevření novým dobrodružstvím a to je naprosto ideální příležitost pro nezapomenutelný erotický zážitek. Ženy to na dovolené mívají podobně a to vám může skvěle nahrát do karet. Neznáte jazyk? Nevadí, řeč těla vám postačí. Pár drinků, pohledy, pomalý tanec, nenápadné doteky a večer zakončený na osamělé pláži, kde teprve rozpoutáte divočinu. 

A na co si dát pozor?

Hrátky na pláži mohou být velice vzrušující a o to víc, když víte, že se nesmíte nechat přistihnout. Ve Španělsku, Portugalsku, Řecku i Chorvatsku, jsou za takové aktivity nemalé pokuty. Naopak v Bulharsku vám raději domluví, než aby vás za erotické dovádění pokutovali.

 

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Marika Šoposká – nová tvář českého filmu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies