Vydělávejte na internetu!

Na Internetu můžete hledat informace, posílat e-maily, seznamovat se, chatovat a bavit se, ale můžete zde také vydělávat – například psaním nebo obchodováním. Poradíme vám, jak na to.
Logo www stránek

Blogujte

Založit si internetový deníček, tzv. blog, dnes může kdokoliv. Pojměte jej po svém – není nutné psát jen zážitky ze života, můžete zde také udílet rady v oblasti, které rozumíte lépe než ostatní, podílet se o své zkušenosti v oblasti sportu, vaření nebo třeba zdraví a pomoci tak lidem, kteří přesně tyto informace hledají.

 

Blog vás nic nestojí a zacházet se s ním naučíte hned. Navíc, pokud se vám podaří přilákat velký počet návštěvníků (tedy tisíce, ne desítky denně), mohou vás oslovit firmy s žádostí o reklamu (nebo se naopak vy můžete obrátit na ně).

 

Mnozí vydavatelé a šéfredaktoři hledají nadějné talenty právě na Internetu – není pak vůbec vyloučená možnost nabídky na knižní vydání vašeho psaní, jako se to podařilo bloggerovi známém pod jménem Ostravak Ostravski. Jeho „dřysty“ se vešly celkem do šesti dílů Deniku Ostravaka, dočkaly se divadelního i televizního zpracování a byly dokonce namluveny i na CD nosiče.

Pracujte pro internetové magazíny

Pokud psát opravdu umíte, můžete si přivydělávat přispíváním svých článků, rad či receptů na různé internetové magazíny.

Využijte možností e-shopu

Podnikáte, ale nemáte své vlastní webové stránky? Chyba! Právě prezentace prostřednictvím Internetu je možností, jak zvýšit své výdělky. V dnešní době obliby prodejte přes Internet bývají zvláště výhodné e-shopy. K tomu, abyste si založili e-shop, ale v podstatě ani nemusíte mít svou vlastní firmu - lze prodávat výrobky někoho jiného. Objednávky přeposíláte dané firmě a za každou získáte určitou provizi. Jste tedy jakýmisi zprostředkovateli.

Prodávejte na internetových aukcích

Další možností výdělku je prodej na internetových aukcích. Prodat zde můžete cokoliv – nevhodný vánoční dárek, vynošené oblečení, starý fotoaparát po dědovi nebo třeba kolo, ze kterého syn vyrostl. Sortiment je neomezený.

Na Internetu může vydělávat každý!

Své znalosti mohou na Internetu uplatnit také grafici, programátoři, lidé s profesí v oblasti výpočetní techniky. Jak ale vidíte, i lidé bez takto specifického vzdělání mohou na Internetu vydělávat.

Související články

Vychutnejte si adrenalin v podobě internetové dražby

Přístup k Internetu má třetina domácností

Co lidé nejčastěji hledají na Internetu

Gogole – co myslíte, sleduje i vás?

Jak nakupovat přes Internet

Jak vytvořit www stránky


Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Mila Kunis dobývá Hollywood
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies