Výběr kondomu – jak na to?

U mužů kondomy moc příznivců nenašly, to ovšem neznamená, že by se neměli používat. Při jeho výběru je třeba si dát pozor hlavně na velikost. Příliš velký a naopak příliš malý jsou nevyhovující.

Snímek kdy žena olizuje kondom

Velikost kondomu je důležitá

Kondom je nejpoužívanější a nejdostupnější antikoncepce. Ani jeho použití při pohlavním aktu však nezaručuje, že zabrání otěhotnění. Může být poškozen již od výroby nebo k průniku spermií dojde díky neopatrnému zacházení. Na vině může být i další a neméně důležitý faktor a to samotný výběr kondomu. Muži mají různé tvary a velikosti penisu, tomu je samozřejmě zapotřebí výběr kondomu přizpůsobit.

Muži kondomy moc nemusí...

Někteří muži dokonce ani netuší, že existují kondomy více velikostí, spokojí se pak s kondomem velikostně absolutně nevyhovujícím. Během sexu kondom může praskat nebo se naopak svlékat, stává se také, že kondom zůstane ženě v pochvě. S těchto důvodů kondom zejména muži příliš v lásce nemají. Není nic příjemného kondom neustále upravovat, opadne tím veškeré vzrušení a vyhlídky na žhavý sex jsou pryč...

Zvolte správnou velikost – rady jak na to

Výběr správné velikosti kondomu se tedy určitě vyplatí a oceníte to vy i vaše partnerka. Pokud nevíte jakou velikost zvolit nebo se vám prostě nechce nakupovat vzorky různých druhů kondomů, existuje ještě jiná možnost. Objednejte si tzv. testovací balíček, který vám přijde až domů. Najdete v něm pět druhů a velikostí, ze kterých si určitě vyberete tu správnou pro vás.

Kondomem proti pohlavním chorobám

I když je kondom velmi dostupný, stále velký počet převážně mladých lidí ho při sexu vůbec nepoužívá. Jeho funkce ochrany proti přenosným pohlavním chorobám je nezastupitelná a lehkovážnost některých lidí v tomto směru je alarmující. Může za to zřejmě nechuť se milovat s kondomem právě proto, že většinou klouže atd. Jednoduše to chce lepší výběr a hlavně nebát se o tom se svým partnerem poradit.

Další zajímavé články z rubriky jak na to

Jak poznáte, že má o vás žena zájem? Sledujte její gesta!

Jak se stát domácím kutilem?

Jak si najít práci v zahraničí?

Jak ušetřit za benzín či naftu

Jak si něco koupit, ale neprohloupit...

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.5 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Mezinárodní konference o seznamování
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies