Všechno, co potřebujete vědět o hokeji

Patříte k fanouškům hokeje? “Hltáte” všechny noční přenosy z NHL a máte svého oblíbeného hokejistu či tým, který bedlivě sledujete v televizi či různě na internetu? Jistě vás zajímají i to, jak si vede váš oblíbený tým v extralize a jaké má výsledky. Tak právě pro vás je určen tento portál, kde se dozvíte veškeré informace, které hledáte.

Silueta rozjetého hokejisty

silueta hokejisty

Pokud patříte mezi fanoušky ledního hokeje, určitě už také netrpělivě odpočítáváte dny do začátku letošního Mistrovství světa v ledním hokeji, které se bude konat v České republice. Konkrétně v Praze, v O2 Aréně, kde je kapacita pro fanoušky až 17 360 míst a v Ostravě v ČEZ Aréně. HokejPortal.cz vám přináší informace z hokejové prostředí, konkrétně zprávy o hráčích, tabulky výsledků a hokejové tipy. Zásluhou portálu budete vždy včas informováni o hokejových novinkách, o hráčích hokejové extraligy, NHL, AHL a také ruské KHL. Najdete zde mimo jiné i informace o zdravotním stavu hráčů a případné přestupy jak domácích hráčů, tak i českých a slovenských hráčů hrajících v zahraničí. Zajímají vás informace o české hokejové reprezentaci? Tady si vyhledáte všechny potřebné informace, abyste před kamarády u piva mohli “frajeřit”. Samozřejmou součástí portálu jsou výsledkové tabulky Tipsport Extraligy a 1. ligy. Dále se stránky zaměřuje na hokejové tipy, do které spadá hokejová extraliga v Česku. Naleznete zde výsledky zápasů, tabulky týmů, rozlosování týmů a jednotlivé týmy, které spadají do Tipsport Extraligy.

 

Jak jsme již zmiňovali, stránky se věnují i lednímu hokeji v Rusku (KHL), ale také v Rakousku (EBEL) a v severní Americe, a to konkrétně OHL, QMJHL a WHL. Přináší samozřejmě jejich výsledky zápasů, tabulky a rozlosování. S blížícím se mistrovstvím v ledním hokeji stránky připravují i soutěž pro své věrné fanoušky. Neváhejte a zapojte se do soutěže. Tak déle neotálejte a sledujte nové informace z hokejového prostředí.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Ulítnete na kiteboardingu?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies