Veronika Arichteva

Tato krásná herečka se narodila 20. května roku 1986 v Praze (Česká republika). Narodila se vlastně ještě v době, kdy jsme ještě se slovenskými bratry a sestrami tvořili jeden celek - Československo. Jejím rodným příjmením je Nová, ale nynější příjmení převzala od svého manžela, režiséra Bisera A. Arichteva.

Půvabná Veronika Nová v černém svetru a černých botech

 

Veronika je českou divadelní, seriálovou, filmovou i televizní herečkou a zároveň je i skvělou televizní reportérkou. Její otec je producent Pavel Nový a díky tomu si už jako malá holčička zahrála ve filmu Čarodějky z předměstí (1990). Byla to jen malá role, takže se tam jen mihla. Dokonce se v tomto filmu na malý okamžik objevila i její starší sestra Kateřina.

 

Svou první větší roli získala v seriálu Hop nebo trop. Později hrála v seriálu Ordinace v růžové zahradě, ve kterém získala roli Sylvy Petrové. Tento seriál ji významně pomohl v tom, že si ji lidé a režiséři více všimli. Navštěvovala Pražskou konzervatoř, přesněji hudebně-dramatické oddělení, kde úspěšně odmaturovala v roce 2007. Šestý ročník dokončila v roce 2009 a nyní se může pyšnit titulem DiS.

 

Několik zajímavostí o této skvělé a talentované mladé dámě

 

  • Narodila se ve znamení býka a podle Veroniky to naprosto sedí. Prý umí být tolerantní, ale jen v mezích. Změny nemá ráda, je tvrdohlavá a většinou se dokáže přiznat i ke svým chybám.
  • Veronika se nevzdává. Když ji zrovna něco nevychází, tak jak si představovala, zkouší to dál a zároveň si bere z případných neúspěchu ponaučení. Prý ji neúspěch spíše pomáhá nakopnout její ctižádost, takže se v konečném důsledku snaží mnohem víc.
  • Ráda čte a jejím oblíbeným spisovatelem je Paul Coelho.
  • Podle Veroniky si na mediální pozornost zvyknout nejde. Můžete ji prý ale přijmout, aby se stala součástí vašeho života. Popularita a zájem médií prostě k takovým typům zaměstnání patří. Nedá se s tím nic dělat. Když pak později v médiích začali řešit její soukromí - vztahy, úmrtí v rodině či to, co má na sobě, měla Veronika pocit, že už překročila tu pomyslnou hranici, kdy si vás už veřejnost nepřestane všímat. Přitom chce být vnímána jen jako herečka, kterou práce nesmírně baví a zároveň naplňuje.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Nové drsné filmy v našich kinech
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies