Úklid už není dřina, ale hračka!

Taky po Vás manželka, přítelkyně či milenka chce, abyste jí pomohl s úklidem ve společném hnízdečku lásky, ale Vám se do toho totálně nechce? Naštěstí existuje řešení, jak splnit její přání a navíc bez zbytečného vynaložení vlastních sil! Stačí když si pořídíte chytrého robota, který uklidí za Vás!

Ženská dvojice vyfocena při úklidu s luxem

Vysávání a vytírání podlahy může být hračka, stačí si pořídit úklidového robota!

Pomocníkem, kterého ocení nejen ženy, ale také k úklidu donucení muži, je robotický vysavač. Na současném trhu nalezneme širokou škálu různých typů těchto pomocníků do domácnosti – od cenově dostupnějších (za cca 3.000 – 4.000 korun), až po ty nadstandardní s cenou pohybující se od 10.000 korun výše.

Robot funguje zcela automaticky, našim jediným úkolem jej bude před prvním spuštěním naprogramovat, o zbytek se již postará sám. Běžný robotický vysavač hravě zvládne úklid koberců, lina i dalších tvrdých ploch (jako jsou třeba parkety, apod.). Někteří roboti jsou schopni podlahy také umýt, ovšem takoví pomocníci jsou samozřejmě dražší. Navíc s ním můžete během chvilky uklidit až 4 pokoje a přitom nehnout ani brvou. Můžeme jej tak nechat v klidu pracovat a chvíle, které ušetříme, věnovat oblíbenému fotbalovému zápasu s pivečkem v ruce.

Utírání prachu? Bohužel jenom ručně…

Dalším častým požadavkem našich drahých poloviček při úklidu, je utírání prachu. Na tuto práci bohužel žádná chytrá hračička neexistuje, tudíž nám nezbývá nic jiného, než vzít do ruky hadr a prach z nábytku a elektroniky vlastnoručně utřít. Naštěstí to není fyzicky náročná práce, která by nás měla nějak vysílit.

Chce nás naše drahá polovička začlenit do velkého úklidu? Mysleme na to předem a pronajměme si úklidovou službu!

Čas od času je v domácnosti potřeba provést velký úklid, což znamená že kromě klasických domácích prací, jako je vysávání, povrchové utírání prachu a nebo uložení pohozených věcí na své místo, je potřeba také umýt okna a vymést každou běžně zapomenutou skulinku v domácnosti. Je jasné, že se nás bude do toho snažit naše milá v dobré víře začlenit, ale… opět a zase se nám při větě „Je potřeba uklidit!“ ježí všechny vlasy hrůzou na hlavě! Jak se z toho vyvlíknout a přitom ji nenaštvat (v případně slabších povah spíše nezklamat)? Jednoduše! Stačí, když nám plánovaný úklid oznámí předem.

Není nic jednoduššího, než si na velký úklid objednat úklidovou službu. Ty jsou v současné době velmi oblíbené, na výběr jich máme dostatek a navíc (a to je to hlavní) jsou finančně dostupné! Za hodinu si úklidové služby běžně účtují 150 až 200 korun, což je velmi přijatelná cena. Proč si tedy kazit víkend úklidem, když to může někdo za nás udělat?! Navíc budete mít na sebe více času, který můžeme strávit třeba postelovými hrátkami…

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Rugby – sport pro drsňáky
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies