Monika Bagárová – nejsvůdnější lolitka českého šoubyznysu

I největší odpůrce masových velkovýroben rychlokvašek typu Superstar a Faktor X zjihl, když se na scéně tohoto pořadu objevila mladinká a krásná Monika. Což o to, docela jí to zpívalo (a zpívá pořád), ale k rostoucí popularitě jí vydatně pomáhá její vzhled. Je totiž fakt nádherná.

Zpěvačka Monika Bagárová při focení se sluchátky na uších

K Monice se nejvíc hodí slovo líbezná. V její kráse není nic vyzývavého, působí křehce, pořád trochu dětsky a nevinně. A to i přesto, že už nějaký ten čásek randí se štramákem a kolegou ze stejné soutěže Benem Cristovaem. Ten si je vědom toho, jak vzácný diamant mu osud přivál do cesty, a svou krasavici si patřičně rozmazluje. K 17tinám jí nadělil přepychovou dovču v jednom z nejluxusnějších španělských hotelů. Monika si tak zvyká na hodně vysoký standard. Při její vizáži z něj ještě hodně dlouho nebude muset slevit.

A teď ji zdrbnem letem světem: Monika měla slušný rozjezd už od Superstar v roce 2009, kde skončila pátá. Hned potom jí nabídla spolupráci kosmetická značka Dermacol a okatá Monika propagovala řasenku. Na scéně se objevil i slovenský zpěvák Robo Opatovský a světlo světa spatřil duet Prší. Popravdě řečeno, kdyby v něm nebyla Monika, tak po něm neštěkne ani pes. Stihla ještě debutové album Shining a pár videoklipů, kde potěší nejen váš vytříbený hudební sluch, ale hlavně oko znalce. Monika je fakticky pastva pro oči. Je kouzelná, přirozená a milá. A nejenom že tak vypadá, ona snad vážně taková i je! Otázka je, jestli taková i zůstane…

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.5 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 2

Diskuze

Vybrané video

Pravda o Amy Winehouse
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies