Udělejte ji jako ještě nikdo!

Neudělá se při klasice, ač se opravdu snažíte? Zvažte, zda není potřeba přiložit jazyk k dílu. U nás si teď můžete nastudovat pár orálních triků a určitě z vás bude orální guru. Jistě pak budete i vy po zásluze odměněn.

Fotografie znázorňující orální sex

Bahuchušita

Už jste tohle slovo někdy slyšeli? Pokud ne, chyba pánové. Rychle sáhněte po Kámasútře a dejte se do pilného studování sexuálního umění. Orální sex je prastarou sexuální praktikou a v této moudré knize se o orálu dočtete mnoho užitečných informací. O Bahuchušitě, tedy silném sání se tady dočtete: „Položte milenku na lůžko, zvedněte její nohy na svá ramena, uchopte ji kolem pasu, silně sajte a nechte svůj jazyk dráždit její přelétavý chrám lásky.“

Kámasútru v domácí knihovně ještě nemáte? Takže máte první nápad na dárek pod stromeček, bude se vám hodit. Možná v ní začne listovat i vaše partnerka, což potom poznáte i vy.

Před orálem

Dřív než se zaboříte do jejího klína, by možná stálo za to, věnovat se i jiným erotogenním zónám, než je právě klitoris. Potrénujte svůj jazyk na jejich bradavkách, krku a ušních lalůčcích. Ani vnitřní strana stehen by neměla být opomíjena. Jednoduše řečeno, je třeba ji aspoň chvilku napínat a pěkně ji nažhavit. Klidně se vydejte jazykem k jejímu klitorisu a pak jej nechte zase chvilku odpočinout. Těsně před prací s jazykem, můžete využít i šikovnosti vašich prstů. Poté už se nebude moci dočkat, až ucítí první dotek vašeho jazýčku.

Bude vašim bonbonkem

Ruce pryč, teď bude jazyk v hlavní roli. Přisajte se k jejímu klitorisu, líbejte ho a klidně ji jemně cucejte. Bude v sedmém nebi. Bylo by fajn, když u toho zvládnete i sledovat její reakce, to je nejlepší vodítko, jak ji dovézt k nezapomenutelnému orgasmu, za který se vám bude chtít odvděčit stejnou mincí. Lízejte poštěváček ze spodní strany, tady je citlivější. Když uslyšíte slastné vzdechy, neměňte intenzitu ani pohyb lízání. Nebojte se ani olíznou hráz, nebo použít současně s jazykem i prsty. Prozkoumejte prsty její vagínu, když narazíte na G bod, no ani si neumíte představit, co přijde.

Po orgasmu neutíkejte!!!

To nikdy nedělejte, raději ji ukažte, že vám to taky líbilo a klidně v lízání ještě chvilku pokračujte. Sice je možné, že zrovna vaše partnerka z toho nebude nadšená, protože je její poštěváček až natolik citlivý, že to může být nepříjemné. V tom případě ji alespoň líbejte nebo hlaďte.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.3 Počet: 4 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Jean Dujardin alias Brice, agent OSS 117 a George Valentin
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies