Týpci, které proslavil internet

Kazma, Luštěla, Maruška Pojkarová… Jestli máte internet, tak tušíte, která bije. Tyhle a jiné existence se totiž rozhodly nenechat si své nevšední schopnosti sobecky jen pro sebe, ale oblažují jimi i internetové fanoušky. Někteří je mají za hvězdy, jiní za magory. Každopádně si při jejich sledování uvědomíte jedno: Dnes se celebritou může stát fakt každý…

Fotografie zachycující ženu při moderování

Luštěla

Revoluce na české, ale i světové hudební scéně! Tak to jsou úvodní slova jejich stránek. Jinak jsou to tři teenagerky z Ledče nad Sázavou, zpěv nic moc, texty děs (pachatelem je otec jedné ze „zpěvaček“), ale jako recese dobrý. Tak to aspoň vloni v lednu pojali návštěvníci pražského klubu Matrix, kde holky vystupovaly. Jedno se ale musí nechat – za holkama není žádný impresário, který by je tlačil do médií, všechno se rozběhlo přes internet a běží samospádem… Ve svém největším hitu Patnáctiny tyto slavice pějí: „Jak občanku dostanu,bholčičkou být přestanu.“ Že by i přestaly zpívat? Smíme doufat?

 

Kazma Kazmitch

Tak pod tímhle se skrývá Kamil Bartošek, jedna z hvězd Streamu, pro který připravuje svoje One man show. Vyzubený Kazma s černými brýlemi na očích srší vtipem, směje se vlastním povedeným žertům a vůbec kolem sebe šíří radost a veselí. Nejznámější je asi díl s Ivetou Bartošovou, kde oba vypadají, jako by se předtím zhulili stejným matrošem. Bartošová tu laškuje jak třináctka a Kuzma perlí s maskou Pomejeho na obličeji, což ho dostává do totální euforie.

Natálie Sadness

16leté Natálce Smutkové alias Sadness (to zní o moc světověji) se věnuje i takový Reflex. Holka je to pohledná, na svých videích roztomile a ne moc chytře žvatlá a na blogu prezentuje spousty aktivit a ještě více pravopisných chyb. Zkrátka má všechny předpoklady stát se celebritou.

Marie Pojkarová

Jen cynik by nezaslzel nad jejím hitem Pejsové se koušou. Maruška má obšlápnuto i ve světě šoubyznysu – její kámoškou je samotná Dominika Mesárošová, které zazpívala na narozeninové párty. Těžko říct, které z těch dvou závidět víc…

Ruda z Ostravy

Zvláštním případem je Michal Kavalčík známý jako Ruda z Ostravy. Mihnul se sice v televizním X faktoru, ale fenomenální úspěch se dostavil až na internetu: jeho song Ostrava, předělávka světoznámého hitu od Jay-Z a Alicie Keys Empire State of Mind (pravda, drobátko při tom pozapomněl na autorská práva), trhal rekordy sledovanosti („Milion kliknutí přesně po sedmi dnech a šesti hodinách,“ dodává skromně Ruda).

I v TV jsou magoři

Komu by se zdálo, že internet je jedinou líhní podobných vykuků, ať si pustí na TV pár reality šou. Takový Jan Kocián, onanista z právě uváděné Šéfky, svého vrcholu (v hotelovém pokoji i v kariéře) určitě už dosáhl. Ostatně, jeho potenciální šéfová Nora M., která neumí říct větu, aby v ní nebylo aspoň pět sprostých slov, je taky případ sám pro sebe…

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Dara Rolins – krásné tělo, sexy hlas
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies