Twilight sága: Zatmění

Fanoušci Twilight ságy se již brzy dočkají dalšího pokračování romantického hororu, tentokrát s názvem Zatmění. Premiéra v českých kinech je naplánována na 1.7.2010.

Úvodní plakát k filmu The Twilight Saga: Eclipse

Režie:

David Slade

Scénář:

Melissa Rosenberg

Kamera:

Javier Aguirresarobe

Hrají:

Kristen Stewart, Robert Pattinson, Ashley Greene, Taylor Lautner, Peter Facinelli, Jackson Rathbone, Kellan Lutz, Nikki Reed, Bryce Dallas Howard, Dakota Fanning, Elizabeth Reaser, Jack Huston, Billy Burke, Jodelle Ferland, Gil Birmingham, Catalina Sandino Moreno, Christian Serratos, Charlie Bewley, Xavier Samuel, Chaske Spencer, Alex Meraz, Kiowa Gordon, Bronson Pelletier

Twilight sága: Zatmění - příběh

Seattlem otřásá série záhadných vražd a Belle znovu hrozí nebezpečí od záludné upírky, jež stále touží ji zabít. Uprostřed toho všeho se navíc musí rozhodnout, čemu dá přednost: lásce k Edwardovi, nebo přátelství s Jacobem. Edward je upír, Jacob vlkodlak. Jsou jako led a oheň. Společnou mají jen vzájemnou nesmiřitelnou nenávist. A ještě jedno rozhodnutí musí Bella učinit: má zvolit život, či smrt? Ale co pro ni znamená život a co je smrt?

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Strážci Galaxie aneb Marvelovská sci-fi komedie
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies