Trocha exotiky – arabské krasavice krev a mlíko

Dnes se kulturně trochu obohatíme a omrkneme úrodu kočiček z Blízkého východu. Ne vždycky bývají ukryté za burkami, čádory a závoji. A najdou se mezi nimi kousky, které těm mohamedánům můžeme jenom závidět.

Fotografie tří žen

Arabský svět má své vlastní pojetí ženské krásy. Ideálem je tu světlá pleť, modré nebo zelené oči a nějaké to kilčo navíc, které se při smyslných tanečních kreacích v rytmu arabic music tak pěkně klepe, taky není k zahození. Nedá se přehlédnout na evropské poměry dost výrazné líčení. Šminkama se rozhodně nešetří. V různých žebříčcích krásy bodují hlavně místní slavice, herečky a moderátorky. Pokud jde o země, numero uno je tu rozhodně Libanon. Co se týká počtu krasavic na metr čtvereční, tak je to rozhodně velmoc.

Arabské krasavice si vzal na paškál taky americký magazín Askmen.com a ten to vidí takto:

10. Jenna Dewan

skynet.be

Herečka a tanečnice s libanonskými kořeny. Tančila po boku Janet Jackson i Rickyho Martina, objevila se v klipech Justina Timberlaka a svoje taneční umění uplatnila taky ve filmu Step Up.

9. Karima Adebibe

skynet.be

Narodila se v Londýně roku 1985, ale má marocké, irské a řecké předky.

8. May Hariri

skynet.be

Libanonská zpěvačka debutovala roku 2004. Od té doby vydala pět alb a zlomila nespočet srdcí.

7. Haifa Wehbe

skynet.be

Zase Libanonka. Haifa začínala jako modelka a miss jižního Libanonu, dnes je považovaná za blízkovýchodní Madonu. Trošku skandalistka a provokatérka, která sází na svou popularitu a sex appeal.

6. Nadine Njeim

skynet.be

Libanonská královna krásy z roku 2007 miluje extrémní sporty a je sestřičkou libanonského Červeného kříže. Teď už chápeme, proč je tam tolik nepokojů – resuscitace v jejím podání musí být skutečný zážitek.

5. Valerie Dominguez

skynet.be

Tato kráska je miss Kolumbie z roku 2005, jak jinak než s arabskými kořeny (zase Libanon a Sýrie). Na Miss Universe 2006 se probojovala se do top 10. Její sestřenkou je jistá Shakira.

4. Leila Bekhti

skynet.be

Francouzskou herečku alžírského původu jsme mimo jiné mohli vidět i v u nás uvedeném filmu Paříži, miluji tě.

3. Yamila Diaz-Rahi

skynet.be

Pochází z Buenos Aires a jméno napovídá, že má jak španělské, tak libanonské předky. V roce 1996 ji vyhmátli na ulici a přes noc se stala uznávanou modelkou. K jejím největším úspěchům patří titulní stránky prestižních módních magazínů, zdobila titulku Sports Illustrated a patří k andílkům Victoria Secret.

2. Hoda Fadel

skynet.be

Krásná Libanonka je zároveň modelkou, obchodnicí i televizní moderátorkou. Občas je dost spontánní. Třeba na festivalu Black Rock Desert v Nevadě, kde si zatančila nahoře bez.

1. Královna Rania Al Abdullah

skynet.be

To se dalo čekat, politicky korektní Askmen nezklamal. Ale v tomto případě mu odpouštíme, protože Rania je fakt pěkná. Má zálibu ve filantropii i haute couture, což nemůžou skousnout někteří muslimové, kteří jí vytýkají západní styl života.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Jiří Grossman, král českého humoru
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies