TOP 5 notebooků budoucnosti

Zajímá vás, co nám přinese budoucnost ve světě výpočetní techniky? Můžeme prozradit, že bude rozhodně růžová a máme se na co těšit. Výrobci mají spousty nápadů, jen je potřeba je zrealizovat! Více o novinkách, se dozvíte zde!
Fotografie notebooku značky Sony vaio laptop

Canova Dual Screen Laptop – moderní styl

Firma Canova pracuje na notebooku, který bude mít místo jedné obrazovky rovnou dvě a ještě navíc dotykové. Jen si představte ten luxus pracovat, bez jakýchkoliv omezení, na dvou obrazovkách najednou.

 

Zatím je tohle jen vize budoucnosti, ale rozhodně není nereálná. Možnosti takového notebooku by byly neomezené, proto doufejme, že firma Canova nenechá tento koncept jen tak ležet a bude na něm usilovně pracovat.

SONY Vaio Zoom – technika jde stále kupředu

Sony si zase vzalo do parády holografickou projekci. Notebook od této společnosti má namísto klasického displeje skleněnou desku, na kterou holograficky promítá obraz. Při vypnutí notebooku je obrazovka zcela průhledná.

 

Ani klávesnice zde není klasická. Je zcela rovná a reaguje na dotek. Jak by se na takové klávesnici psalo, nám zůstane ještě nějaký čas skryto, protože se opět jedná jen o pouhý koncept.

Samsung Amoled

U Samsungu také nezůstávají ve vyvíjení nových technologií pro notebooky příliš pozadu. Divize přišla s konceptem, jehož hlavní chloubou je právě displej. V tenkém těle notebooku se ukrývá 12,1" AMOLED displej s rozlišením 1280x768. Další zajímavostí tohoto notebooku je také dotyková klávesnice.

LG Ecological Laptop

LG Ecological je prozatím také pouhý koncept. Společnost LG používá k jeho napájení palivové články. Jako display tento notebook využívá technologie OLED.

Canvas Laptop

Canvas je futuristický koncept notebooku, který je určen zejména na práci pro designéry. Velmi tenká a citlivá dotyková obrazovka by měla sloužit jako plátno a umožnit tak snadnější práci při tvorbě grafiky a designu.

Další zajímavé články z rubriky technika a HiTech

Domácí kino - zažijete neskutečnou podívanou

Záložní zdroje pro PC

Správný výběr vypalovačky

Paměťové karty do mobilních telefonů

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Tony Hawk – machr na skejtu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies