Tip na vánoční dárek – miniaturní mp3 přehrávač

Nevíte, čím překvapit svého kamaráda k Vánocům? Je blázen do sportu a nebo do hudby? Pokud ano, máme pro Vás tip – pořiďte mu miniaturní MP3 přehrávač.

Malý, ale šikovný

Představujeme Vám prozatím nejmenší mp3 přehrávač, který byl kdy ve světě vyroben. Jedná se o Micro Sport MP3, který byl vynalezen v Japonsku. Je jen o něco málo větší, než špunt do uší – MP3 přehrávač se může pochlubit rozměry 22 x 25 x 16 milimetrů a hmotnost pouhých 8 gramů. Rozměry tohoto miniaturního MP3 přehrávače jsou ale pouhou třešničkou na dortu, pojďme se společně podívat na to, co může svým uživatelům nabídnout.

Micro Sport MP3 - čím překvapí?

Vestavná paměť přístroje má velikost 4 GB, což bohatě stačí k uložení oblíbených alb se skladbami ve formátu MP3. Na těle přehrávače jsou umístěna pouhá 3 tlačítka - velkým kruhovým tlačítkem se přístroj zapíná i vypíná, 2 miniaturní tlačítka na boku slouží pro vybrání další nebo předchozí skladby. Hlasitost lze ovládat delším podržením stejných tlačítek. Mezi písničkami přepínáte pouhým stiskem. Baterie umístěna v přístroji by měla dle dostupných informací od výrobce vydržet až 4 hodiny. Poté stačí přístroj připojit s pomoci USB kabelu k PC, a baterii jednoduše dobít. Druhé sluchátko se přístroji připojuje pomocí USB konektoru.

Stylová vychytávka – prozatím pouze na objednávku

Micro Sport MP3 se prozatím prodává pouze na japonském a americkém trhu. Máte-li o toto stylové „udělátko“ zájem, počítejte nejenom s vyšší cenou, která se v přepočtu pohybuje okolo 1400 korun, ale také s tím, že si na něj budete muset nějaký ten den počkat. Chcete-li tedy tímto MP3 přehrávačem někoho překvapit, je nejvyšší čas na to, abyste jej objednali.

V balení kromě Micro Sport MP3 přehrávače naleznete také druhé sluchátko, USB kabel, měkké ochranné adaptéry na sluchátka a speciální držák na MP3 přehrávač.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Nové drsné filmy v našich kinech
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies