Tetování ano či ne?

Přemýšlíte, že si necháte udělat své první tetování? Pořád se nemůžete rozhodnout? Pokusíme se vám v tom rozhodování pomoct. Pánové, co si budeme namlouvat, nám ženám to připadá velmi sexy!

David Beckham a jeho tetování

 

Tetování - ano či ne?

 

Když chcete v dnešní době být “in”, je jednou z mnoha možností pořídit si také tetování. Jenže jak je známo, vše se mění. Dnes to je “in” a zítra už může být všechno jinak. Také záleží na tom jak to cítíte právě vy. Odpovězte si sami na otázku: “Dělám to pro sebe nebo kvůli svému okolí?”. Pokud jste se rozhodli sami a jenom “vy” sami, pak je to v pořádku. Ale jestliže to děláte jen z frajeřiny a mediálnímu tlaku na vaši osobu, tak se může stát, že za pár let budete svého rozhodnutí hořce litovat. Média nebo slavné osobnosti mají to či ono a proto to musíte mít taky? Záleží jen na vás.

 

Pokud si třeba říkáte, že existují i tzv. dočasná tetování, tak to není tak docela pravda. Krátkodobá či dočasná tetování prostě neexistují! Některé tetovací salóny lákají těmito nabídkami, ale to jsou podniky, které většinou nemají kvalitu ani sortiment, jenž by se rovnal při nejmenším průměrným podnikům. Jsou pak jen 2 možnosti, jak se zbavit později již nevyhovujícího “dočasného” tetování. Buď si ho necháte odstranit laserem nebo si své dílo schováte pod jiným tetování, či-li se to první tetování překryje dalším, které si zvolíte. Čím větší to vaše první tetování bylo, tím hůře se hledá náhrada, čím ho překrýt.

 

Jestliže si sami zvolíte typ tetovacího salónu, který je finančně výhodnější než jiné, můžete se dostat do situace, ze které si pak odnesete špatně napsaný nápis, či jinak znetvořené tetování. A to pouze v tom lepším případě. V horším případě se můžete infikovat HIV virem nebo také žloutenkou typů A, B či C, ale dnes se klade vysoký důraz na dodržování hygienických norem a proto je šance na jakoukoliv infekci velmi malá. Můžete ale trpět kožním onemocněním nebo infekcí v oblasti tetování. Počítejte s obdobím hojení, které trvá většinou od jednoho do dvou týdnů. Záleží také na velikosti tetování.

 

Takže pokud se pro tetování nakonec rozhodnete, hlavně si pamatujte, že tady neplatí pravidlo “kdo šetří, má za tři”. Raději si připlaťte a pečlivě si vybírejte tetovací salón a po tetování dodržujte zásady správné péče, které vám prozradí tatér.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

S Teslou je sranda
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies