Téma pro pány: hnědoočka versus modroočka

Muži mají s výběrem žen daleko menší námahu, než ženy. Zatímco muži se líbí hned několik žen z desíti, ženám padne do oka pouze několik málo mužů ze sta. Věděli jste, že důležitou roli hraje také barva očí?
oko

Barva očí – sexuální přitažlivost

Barva očí dává často opačnému pohlaví podnět, jestli se mu ten druhý líbí nebo ne. Ač se to zdá neuvěřitelné, mnohem více mužů si vybírá ženy, které mají modré oči a světlé vlasy. Jsou symbolem nevinnosti, zatímco ženy-hnědoočky mají pověst spíše dračic.

Jaký jsem já, taková budeš ty

Podle průzkumů se ukázalo, že muž, který má tmavé vlasy a hnědé oči, se mnohem častěji zaměřuje na ženy, které mají také tmavé vlasy i oči. U blonďáků je tomu zase naopak, ti z velké většiny vyhledávají také světlé ženy. Není to sice pravidlem, ale z velké většiny tomu tak skutečně je.

 

Je to dáno také tím, že lidé vyhledávají stejné typy lidí, jako jsou oni sami, protože jsou jim daleko sympatičtější. To platí nejen u vzhledu, ale roli hraje také sociální zařazení, styl života, postava, výška, zkrátka vše, v čem si jsou daní lidé podobní.

Ženy života

Obecně si muž vybírá ženu (životní partnerku, ne milenku) podle toho, jestli je podobný typ, má přibližně stejnou inteligenci a hodí se k němu také vzhledově. Tak tohle je podvědomý výběr, který si neuvědomujete.

 

Následuje hlubší zkoumání, které už děláte vědomě poté, co vás žena zaujala. Začne vás zajímat širší okruh záležitostí, které se dotyčné týkají. Muži si také častěji vybírají ženy, ze kterých vyzařuje schopnost mateřské péče, která svědčí o tom, že bude dobrou matkou jeho dětem.

Hnědooké nebo modrooké?

Podle průzkumů se také zjistilo, že ženy s modrýma očima a světlými vlasy jsou častěji „pasovány“ na milenky a jsou pro muže více přitažlivé než ženy s více pigmentem. Co přesně se odehrává v mužské psychice a jaká jsou přesná kritéria výběru, to se zatím nepodařilo zjistit.

 

Není pivo, jako pivo

Whisky a její historie

Dovolená výhodně - all inclusive

Co lidé nejčastěji hledají na internetu?

Za co muži nejvíce utrácejí?

Sázení - boom současnosti

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Pravda o Amy Winehouse
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies