Tamara a Petra Ecclestone – krásné, bohaté a zlobivé

Jestli za sebou máte den blbec, tak tenhle článek radši ani nečtěte. Protože narazit na kombinaci krásy a bohatství, a to ještě ve dvojitém vydání, vám na náladě nepřidá. Těžko říct, jestli vás ukonejší jejich věta „jsme vlastně normální holky“, když jedna z nich kupuje barák za miliardu a půl a druhá se na fotkách povaluje v milionu liber. Možná vás s touhle nespravedlností smíří fakt, že holky něco ze svých půvabů občas předvedou i světu.

Ženy zachyceny při společné fotografii

Taková normální rodinka

Abyste byli v obraze, tak vám představíme celou famílii. Papá Bernie má pod palcem Formuli 1, což není zas tak úplně špatně placená funkce. Mamá Slavica je modelka chorvatského původu. Sice se s Berniem roku 2009 rozvedli, ale stihli zplodit dvě nádherné dcery: Tamaru (27) a Petru (23). A ty teď hodně zajímají média. Přece jen kombinace krásy a bohatství provokuje.

Když otec zajišťuje dcery

Sestry pohromaděwikifeet.com

Tak jako každý milující rodič, i Bernie se občas rozšoupne a koupí holkám nějaký ten dárek. Každé třeba pořídil byteček v Londýně. Hnízdečko pro mladší Petru přišlo na 56 milionů liber a na Tamařin byt v Kensington Palace Gardens mu zbylo jen 45 melounů. Aby ho Tamara trochu vylepšila, tak si do něj pořídila křišťálovou vanu za milion liber (28,6 milionu korun). Ještě dokoupit pár plastových kačenek a požitek z koupání bude dokonalý.

Petra u Spellingů

Petra je od srpna 2011 vdanou paní. A londýnský byt s mizernými osmi ložnicemi je, uznejte sami, pro mladou rodinu docela těsný. Porozhlédla se proto v USA a měla kliku – vdova po Aaronu Spellingovi zrovna prodávala barák. Nestál ani tak moc, v přepočtu 1,6 miliardy korun, ale další těžké miliony spolkla rekonstrukce. Kolik je v něm pokojů, to přesně nevíme, ale každopádně čekejte třímístné číslo.

Nejen prací je člověk živ

I když je Petra v jednom kole, udělá si čas na kámoše. Tuhle vyrazila s Melem Gibsonem, svým manželem a pár přáteli do baru. A jaký by to byl mejdan bez kapky toho alkoholu. Naše trojka za šampáňo utratila v přepočtu 4,5 milionu korun, a to se prý oni sami alkoholu ani nedotkli, všechno to vyzunkali jejich kamarádi.

Tamaru živí tělo (a otec)

Tamara pracujewordpress.com

Tamara už taky není volná, i když naděje tu zatím je: zatím jen randí s Omarem Khyamim. Tamara nespoléhá jen na kapesné od tatíčka, ale snaží se přivydělat si nějakou tu libru, dolar nebo euro sama. Je třeba tělem značky Ultima, což kvitujeme, protože Ultima, jak známo, prodává prádlo a plavky.

Milionové holky

Holky mají zvláštní úchylku, a sice baví je provokativně se nechat fotit s prachama. Petřiným nejznámějším kouskem jsou fotky do časopisu Flaunt, jimž vévodí snímek, kde drží v ruce plno stolibrovek a vypadá, že se do nich chce pustit. Hlad je nejlepší kuchař, Petro.

Na focení s prachama ujíždí i Tamara. Určitě vám neunikla fotka, na které pózuje nahá, rozvalená v padesátilibrových bankovkách. Už brzy se asi přestane říkat „válí se jako prase v žitě“, ale vžije se „válí se jako Tamara v librách“.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Fenomén Nightwork
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies