Taky máte problémy s erekcí?

Můžeme vás uklidnit – nejste v tom sami. Jen u nás je asi milion takto neposlušných penisů, na celém světě prý až 150 milionů! Pomoc ale hledá jen 5-10 % jejich páníčků. Takže ne, rozhodně se nelitujte. Spíše hledejte konkrétní řešení vašeho problému – třeba i přečtením tohoto článku.

Anglický herec Daniel Craig jako postava ve filmu James Bond 007

Dnes ne, miláčku, jsem příšerně unavená…

Tak tuhle větu máme spojenou spíš s ženským odmítnutím sexu. Ale divili byste se, kolik chlapů ji také používá – údajně až 41 %! Důvod Zamaskování poruch erekce. Trpí jimi až 54 % chlapů mezi 35-65 lety. Jednou, dvakrát to takhle uhrajete. Ale pak už musíte s pravdou – více méně ochablým penisem – ven. A je na čase situaci řešit.

liderin.euCo na to ona

Před partnerkou vaši občasnou nebo trvalou indispozici stejně dlouho neutajíte. Lepší než výmluvy je pochlapit se a všechno probrat mezi čtyřma očima. Jestliže je to vztah, který má perspektivu, byla by škoda ho zahodit kvůli problémům, které se s pomocí odborníků dají vyřešit.

Workholici, pozor

Psychické problémy, jako stres, únava, přepracování, snaha ohromit fantastickým sexem neméně fantastickou kočičku, nebo naopak partnerské problémy, mají na svědomí 20 % poruch erekce. Tady stačí změna životního stylu nebo rozhovor s partnerkou.

wikimedia.orgJste nemocní. A možná o tom ani nevíte

Jestli je váš penis hodně zlobivý a odmítá s vámi a vaší partnerkou dlouhodobě jakkoli komunikovat (a že se s ním nadřete!), neváhejte s návštěvou odborníka. Až za 80 % zvadlých penisů stojí organické příčiny, většinou postižení cév a nervů. Ty způsobuje třeba cukrovka, zvýšený cholesterol, vysoký krevní tlak či onemocnění prostaty. Což samozřejmě bez doktora těžko poznáte, zvlášť když jste doteď žádnými zdravotními problémy netrpěli (až na ten nešťastný penis). Proto jestli si ještě někdy chcete zasexovat a nepřijít o partnerku, okamžitě mazat k felčarovi! A na nějaký chlapský stud se vykašlete – ostatně nemůžete vědět, jestli váš doktor neřeší stejný problém.

Doplňky stravy

Na ně nespoléhejte. Přijdou vás sice na pěkné peníze, ale efekt veškerý žádný. Většinou obsahují vitaminy, aminokyseliny a stopové prvky, které organismus získává ze stravy, pokud je dostatečně pestrá. Rozhodně se nejedná o léky.

wikimedia.org

Co opravdu pomůže

Samozřejmě prášky. Kdo by neslyšel o královně všech tablet, o viagře! Existují i další preparáty, účinek některých z nich je až 36 hodin, takže nemusíte zpoceně sledovat hodinky a složitě plánovat timing akce. Pro všechny léky platí ale jedno pravidlo – efektu ztopoření musí předcházet sexuální stimulace penisu. Ale s tím by si vaše partnerka už měla umět poradit – koneckonců je to i v jejím zájmu.

Něco pro drsňáky

Kdyby léky nezabraly, je tu podstatně drastičtější, ale účinná pomoc – injekce přímo do penisu. Taková erekce pak přetrvá i bez sexuálního dráždění několik desítek minut a za tu dobu stihnete uspokojit partnerku i několikrát.

Malá, ale šikovná

Řeč je o podtlakové pumpě, která navodí ztopoření snížením tlaku vzduchu v plastovém válci, jenž se nasadí na penis. Trochu krkolomné, ale když to funguje, proč ne.

Poslední možnost - operace

No, a když selžou všechny tyto možnosti, nastupuje implantát do penisu. Je to vlastně umělá protéza, která zvyšuje tuhost penisu.

P. S.

Mějte svůj penis rádi, i když je občas indisponován. Nemůže za to. Potřebuje, abyste mu poskytli péči, jakou si zaslouží. A věřte, že vám to časem vynahradí.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 2 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Soutěžte s Vřískotem 4 o skvělé ceny
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies