Svadění přes SMS

Tak už je to tady. Máte její číslo. Ale co teď? Zavolat nebo poslat sms? Ozvat se hned nebo až za několik dní? A kdy vyslovit pozvání na rande? Zachovejte klid. Máme pro vás odpovědi na všechny vaše otázky.

Fotografie zobrazující muže v koženém saku a ve slunečních brýlích, který telefonuje

Svádějte přes sms - nadhled základem úspěchu

Neberte vše příliš vážně. Pokud budete celý den přemýšlet, co říct své vyvolené, abyste zaujal, nakonec vytuhnete a nedostanete ze sebe kloudné slovo. Pokud se bojíte, že to celé zkazíte, s nejvyšší pravděpodobností to tak opravdu dopadne. Telefonní hovory i schůzky vnímejte jako hru. Musíte jich uskutečnit mnoho, aby se z vás stal zkušený svůdník. Soustřeďte se na průběh večera a užijte si to. Buďte připraveni, že můžete prohrát, z prohry se poučte, ale nelitujte jí.

 

Co dělat, když máte její telefonní číslo

Poté, co získáte její telefonní číslo, se s ní ještě chvíli bavte. Dáte jí tak najevo, že vás opravdu zajímá. Zavolejte jí brzy poté, co od ní číslo získáte, nejlépe na druhý den, ale pozvání na schůzku ještě nevyslovujte. Chvíli si s ní povídejte a pak se rozlučte.

 

Svádění přes sms - navrhněte rande

Při druhém nebo třetím telefonátu (nebo po pár sms) můžete vyslovit nabídku na rande. Nikdy se nedoprošujte, pokud odmítne, respektujte to. Pokud se třikrát vymluví na přemíru práce, dále se nepokoušejte. Pokud o vás má dívka opravdu zájem, čas si vždycky najde.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Helmut Newton – umění, nebo porno?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies