Stylingové přípravky na vlasy

Krásnými upravenými vlasy můžete upoutat nejednu ženu. Správné mytí vlasů je základ. Závěrečná úprava vašich vlasů záleží na jejich kvalitě a střihu.

Stylingové přípravky na vlasy

 

Gely na vlasy

 

Gel pro vás není vhodným stylingovým přípravkem, pokud chcete extrémní rozcuch a číro. Jsou totiž těžké a doporučují se především mužům, kteří mají husté vlasy. Gel může být skvělým pomocníkem i pro eliminaci příliš velkého objemu vlasů.

 

Čím větší stupeň fixace zvolíte, tím docílíte žádoucího rozcuchu. Aby vám rozcuch vydržel co nejdéle, je nutné vlasy ještě zafixovat lakem. Obrovskou výhodou gelů na vlasy je nenáročné odstranění z vlasů. Postačí vám k tomu pouze hřeben. Ti, kdo mají delší vlasy, s gelem snadněji dosáhnou “ulíznutého” efektu.

 

Vlasová guma

 

Guma má s gelem na vlasy hodně společného. Avšak jeden rozdíl tu je. Guma je mléčně zbarvená a je hustější. Pokud chcete opravdu silný a pevný účes, volte místo gelu vlasovou gumu. Doporučuje se mužům s krátkými vlasy. Delší vlasy dlouho nevydrží pod tíhou vlasové gumy. Nanášejte jen nepatrné množství a raději postupně přidávejte, jinak se vám slepí vlasy. Vlasová guma je vhodná pro modelaci a usměrnění vlasů.

 

Vosky, pasty

 

Vosky se doporučují těm, co mají suché a jemné vlasy. S voskem budou vaše vlasy lesklejší, proto raději volte matující pasty. Pro lepší aplikaci se vosk musí nejprve rozehřát. Před aplikováním ho chvíli třete v dlaních. Oproti gelu jsou vosky a pasty rozhodně lehčí. Jak se zbavíte vosku či pasty? Bohužel je z vlasů jen tak nevyčešete. Musíte si vlasy umýt. Ale mají výhodu v tom, že si můžete během dne jakkoliv upravovat účes. Vosky a pasty prostě nevyschnou.

 

Vlasové krémy

 

Krémy jsou tekutější než vosky, tudíž s nimi vytvoříte rovný efekt. Vlasové krémy mají navíc i vyživující látky, které o vaše vlasy dokonale pečují. Pokud použijete krém, dodáte svým vlasům hydrataci, hebkost i lesk.

 

Laky, tužidla

 

Jestli toužíte po zvětšení objemu vlasů, pak používejte pěnové tužidlo. Vezměte si na pomoc i fén, aby jste vlasy vymodeloval do perfektního tvaru. Laky slouží pouze pro finální zafixování účesu.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Nové hry útočí
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies