Striptýz podomácku – (po)odhalte se

Co tak trochu zakombinovat do večerního poklidného večera trochu rafinované a smyslné erotiky? Jak přinutit drahou polovičku k tomu, aby povolila (své podvazky) a fantazii?

Černobílá fotografie ženy v jeansech a v podprsence

Erotika v prádle

Veřejný striptýz, který je nabízen v barech a nočních podnicích, má své kouzlo, ale přece jen se jedná spíše o kabaretní vystoupení, kde všechno probíhá podle předem daného scénáře. Chladně, veřejně a agresivně svůdně. Chtivé a lačné pohledy, toužebné očekávání… a konec. Pak zchladit hlavu a rychle domů ke své partnerce… A doma pak na striptýz nezbývá moc času.

 

Striptýz si žádá fantazii

Sáhněte si do svědomí, kolik příležitostí dáváte své partnerce k pomalému, svůdnému poodhalování. A přitom pohled na polooblečenou ženu v krajkovém prádle je mnohem více vzrušivější. Chce to trochu trpělivosti, času a signálů… Nebo začněte sami, třeba to vaši partnerku inspiruje k nečekanému odhalování.

 

 

Striptýz z pohledu muže

Pro většinu mužů je postupné (a inscenované odhazování svršků) velmi vzrušující a povzbuzující. Pravda, jsou i situace, kdy svlékání spíše obtěžuje… Ale proč si nedráždit fantazii a představivost, zda–li se pod mizícími svršky skrývá to, co se očekává. K tomu ještě správně zvolená hudba, „načasované” pohledy a dlouhá noc může začít.

 

 

Striptýz z pohledu ženy

Když pomineme obavu žen, které neustále řeší scházející či přebývající kousek těla a tudíž i neochotu vystavovat se dlouhým zkoumajícím pohledům, tak vám zbývá ještě se zamyslet sám nad sebou. Opravdu necháváte dostatek prostoru pro „realizaci” ženy? Nestavíte ji do odevzdávající se role? Pokud ne, je na čase se posadit…

 

 

Pusťte se do striptýzového čísla

Kupte spodní prádélko, nalijte si čistého vína, zahalte se do oděvů a smyslného šera, zapněte pomalou nedivokou hudbu a domácí kino může začít. Nezapomeňte na dostatek těch signálů očí, něžných slůvek a rafinované nečinnosti, která prodlužuje tu smyslnou extázi, jenž vede k vyvrcholení.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Co si v kinech nenechte určitě ujít!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies