Stále sexy Michelle Pfeiffer

Už nepatří mezi nejmladší herečky Hollywoodu, ale krásy a sex- appealu má stále na rozdávání. Možná jí to teď sekne mnohem více, než když byla dvacítkou.

Modelka pózující na podlaze

http://aolanswers.comKdyž byla trhlou puberťačkou trpěla komplexem kvůli svému vzhledu. Tvrdila, že má pusu nakřivo a nos jako kačer Donald. Její obavy byly zřejmě přemrštěné, protože netrvalo dlouho a stala se Miss Orage County. Pak, jak jinak nastalo velké stěhování do Hollywoodu, kde začala s kurzem herectví a vyplatilo se!!! Sice to z počátku byly jen seriálové role, ale později sklidila tahle něžná blond kráska velký filmový úspěch.

Kdybychom měli jmenovat všechny filmy, ve kterých zazářila, článek by byl fakt dlouhý. Nezapomenutelná určitě byla v Čarodějskách z Eastwicku po boku Jacka Nicolsna, s ním si střihla roli ještě ve filmu Vlk. Za shlédnutí stojí také Nebezpečné známosti a Tequila Sunrise, tady si totiž Michell můžete prohlédnout úplně celou.

Michelle se často umísťuje mezi padesáti nejkrásnějšími lidmi světa, je nejlépe oblékanou hollywoodskou herečkou. Její krásný obličej je dokonce považován za dokonale souměrný. Prohlédněte si ji.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Helmut Newton – umění, nebo porno?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies