Sony Ericsson Yendo – walkman s dotykovým displejem

Novinka od společnosti Sony Ericsson kombinující hudbu, přístup na sociální sítě a komunikaci nese název Sony Ericsson Yendo. Přečtěte si o tomto hudebním telefonu s dotykovým displejem více informací.

Mobilní telefon značky Sony Ericsson Yendo

Stylový design pod taktovkou Sony Ericsson

Společnost Sony Ericsson představila nový hudební telefon s názvem Sony Ericsson Yendo. Yendo se může pochlubit rozměry 93,5 x 52 x 15,8 milimetrů, hmotností pouhých 81 gramů a 2,6 palcovým TFT, QVGA dotykovým displejem s rozlišením 320 x 240 bodů, který dokáže zobrazit 262 000 barev. Yendo má hodně společného s mobilním telefonem Xperia X8, například celkové provedení, rozměry, dotykovou kapacitní obrazovku nebo operační systém Android 1.6.

Sony Ericsson Yendo - co nabízí?

Uvnitř telefonu nalezneme výkonný 720 MHz procesor s proprietárním operačním systémem Android 1.6 od společnosti Sony Ericsson. V základu je telefon vybaven 5 MB pamětí, kterou lze rozšířit pomocí paměťových karet typu microSDHC až na 8 GB. Nechybí ani hudební přehrávač Walkman, 2 Mpx fotoaparát s digitálním zoomem (chybí LED přisvětlení pro focení i nouzové svícení ve tmě), FM rádio, USB Mass Storage (microUSB konektor), Bluetooth (A2DP), internetový prohlížeč Obigo Q7, emailový klient, vyhledávání Google, Java a nebo možnost připojit se na Facebook, Orkur a Twitter. Sony Ericsson Yendo podporuje sítě GSM 900/1800 a EDGE. Telefon vydrží na příjmu přibližně 312 hodin, hovorový čas se pohybuje okolo 3,5 hodiny.

Sony Ericsson Yendo - dostupnost a cena

Sony Ericsson Yendo bude dostupný na vybraných trzích od třetího čtvrtletí tohoto roku v černé, modré, zelené, oranžové, růžové, purpurové, červené, stříbrné, bílé a žluté barvě. Jeho cenu výrobce doposud nezveřejnil. V balení nalezneme mobilní telefon, nabíječku, USB kabel, sluchátka a instalační CD se softwarem.

Podívejte se na Sony Ericsson Yendo zblízka v naší fotogalerii.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Rytmusovy zlatokopky - tlachy nebo realita?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies