Sony Ericsson Vivaz nabízí videa v HD rozlišení

Sony Ericsson Vivaz je druhý smartphone s dotykovým displejem, který byl u SE vyroben. Krom stylového designu, který je pro tuto značku charakteristický, překvapí možností nahrávání videa v HD rozlišení a také kvalitním fotoaparátem. Pojďme se na tuto novinku podívat zblízka.

Fotografie mobilního telefonu značky Sonny Ericsson Vivaz

Stylová novinka od Sony Ericssonu

Sony Ericsson Vivaz je druhý smartphone s dotykovým displejem, který byl u SE vyroben. Krom stylového designu, který je pro tuto značku charakteristický, překvapí možností nahrávání videa v HD rozlišení a také kvalitním fotoaparátem. Pojďme se na tuto novinku podívat zblízka.

Video v HD rozlišení? S Vivazem ano!

Jak jsme se již zmínili, hlavní předností nového Sony Ericssonu je možnost nahrávání videa v HD rozlišení (přesněji 1280 x 720 obrazových bodů).  Samozřejmostí bude také 8 megapixelový fotoaparát s funkcí automatického ostření, které lze  využít i při nahrávání. Dále zde nalezneme stabilizátor obrazu, blesk, detektor úsměvu a samozřejmě funkci Geotagging, která nám umožní k fotografii s pomocí GPS navigace přiradit pozici jejího pořízení.

Dotykový displej s úhlopříčkou 3,2 palce

Fotografie si můžeme zobrazit na rezistivním dotykovém displeji o úhlopříčce 3,2 palce, s rozlišením  640 x 360 obrazových bodů. Displej dokáže zobrazit 16 milionů barev.

U Sony Ericssonu Vivaz nalezneme operační systém Symbian

U novinky nalezneme operační systém Symbian S60  5. edice, v jádru telefonu navíc 720MHz procesor. Nechybí ani vestavěná GPS navigace (v telefonu je předinstalovaná zkušební verze turn-by-turn navigačního programu Wisepilot), Wi-Fi, Bluetooth, FM rádio nebo VGA TV-out. Ve výbavě nalezneme také pohybový senzor a podporu Exchange ActiveSync. Vestavěnou paměť lze zvětšit až o 16 GB s pomocí paměťových karet typu microSD.

Základní balení bude krom telefonu, nabíječky a baterie, obsahovat také handsfree HPM-80, 8GB microSD kartu a USB kabel.

Dostupnost a cena

Nový Sony Ericsson Vivaz o rozměrech 105 x 51,7 x 12,5 milimetrů a hmotnosti okolo 100 gramů, se začne v České republice prodávat v prvním čtvrtletí letošního roku. Vybrat si budeme moci ze 4 barevných verzí: Moon Silver, Cosmic Black, Galaxy Blue a Venus Ruby. Cena telefonu by se měla pohybovat okolo  400 euro.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

SOUTĚŽ o parfém Calvin Klein ENCOUNTER
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies