Sexy upírka Kristen Stewart

Tak tuhle upírovu princeznu by nejeden chlap na kolenou prosil o polibek smrti, jen aby jí mohl být nablízku! Jaká je Kristen Stewart alias Isabella Swanová ve skutečnosti? Magická až k zakousnutí!

Černobílá fotografie ženy, která pózuje na posteli

Kristen Stewart se naplno sžila se svou postavou ze známé Twilight ságy. Nikdo jí neřekne jinak než Bello a kdo ví jak to mají s Robertem Patinsonem - po natáčení čtvrtého dílu Twilight ságy, podle knihy mladé spisovatelky Stephenie Meyer, se spoustou milostných scén, musí být těžké nepřeřeknout se. Edward nebo Robert pokud chcete, je prý Kristeninou/Bellinou životní láskou stejně jako je tomu ve filmu. Navíc jim to spolu opravdu sluší a třeba i vydrží.

Než se Kristen stala upírkou, natočila řadu jiných, i když méně známých filmů (Cold Creek Manor), reklam (mimo jiné i na Porsche) a získala řadu ocenění (Young artist Award). V létě dokonce začala natáčet film Na cestě podle knihy Jacka Kerouaca. Z posledních filmových novinek si můžete zajít třeba na The Runaways, kde si zahrála po boku Dakoty Flanning, nebo  Welcome to the Rileys.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Ulítnete na kiteboardingu?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies