Sexy playmate Martina Gavriely

V dnešním článku si představíme Martinu Gavriely, sexy krásku, která s odhozením studu a svého šatstva nemá nikdy problém. Pokochejte se její krásou v naší bohaté fotogalerii – rozhodně se je na co koukat!

Česká playmate Martina Gavriely při focení v plavkách

Ze života Martiny Gavriely

Martina Gavriely se narodila 26. září 1978 v Trutnově. Díky slibně rozjeté dráze modelky přerušila studium na střední škole (které si chce co nejdříve dodělat), kterou studovala a vydala se hledat své štěstí do zahraničí. Zde pracovala zpočátku jako servírka a barmanka. Její krásy si nejde nepovšimnout a tak se není čemu divit, že u tohoto řemesla dlouho nezůstala a stala se vyhledávanou modelkou. Pochlubit se může výškou 171 centimetrů a mírami 96-65-90.

Sexy modelka a moderátorka

Martina Gavriely se modelingové dráze věnuje již více než 10 let. Známá je nejen v České republice, ale zejména v zahraničí, kde je vyhledávanou modelkou pro focení různých reklamních kampaních. Tuto krásku jsme mohli vidět také v roli moderátorky, přesněji pořadu Sexy Šance, který běžel na TV Prima. I v současné době lze Martinu shlédnout tu a tam při moderování různých akcí. Modeling jí jde ale rozhodně lépe...

Martina Gavriely nahá nejen v magazínu Playboy

O Martině je známo, že za menší či větší finanční obnos odhodí nejen svůj stud, ale také to, co má právě na sobě. Její sexy křivky jsme mohli již několikrát obdivovat v pánském magazínu Playboy, stala se tváří časopisů Hustler, Penthouse a před několika lety fotila i pro americký Playboyi. Stala se také playmate v několika zemích světa.

Nedávno nafotila společně s dalšími kráskami českého showbussinesu kalendář, kde ukazuje své vnady na hracím stole jednoho nejmenovaného kasina.

Ze soukromí

Tato sexy kráska se ještě nedávno objevovala po boku hokejisty Radka Dudy, kterého vyměnila za přítele nového - bývalého hokejistu pražské Slávie Martina Veselého. Byla dokonce označována za milenku Evy Aichmajerové, z toho ale nakonec sešlo. Martina vychovává dvě děti - syna Antonia a dceru Jessiku, které má se svým bývalým izraelským manželem, po kterém si také nechala příjmení (původní příjmení Martiny je Patáková).

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Hudba budoucnosti
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies