Sexy Pavlína Němcová

Přečtěte si více o sexy Pavlíně Němcové – vyhledávané modelce, talentované herečce a začínající scénáristce, která působí zejména v zahraničí. Přečtěte si o této sexy kočce více informací a pokochejte se její krásou v naší bohaté fotogalerii.

<!-- -->

Ze života Pavlíny Němcové

Tato sexy kráska se narodila 18. února 1975 v Děčíně. V roce 2003 úspěšně dokončila studium na Právnické fakultě v Praze. Díky své kráse je hvězdou přehlídkových mol, její srdce ovšem patří herectví. Absolvovala kurzy herectví v prestižním Actor's studiu v New Yorku.

Kariéra modelky

Tato sexy kráska se na dráhu modelky vydala v 16-ti letech, kdy odjela do Paříže zkusit své štěstí. Osud Pavlíně přál, a tak se díky své kráse a talentu v Paříži dobře zabydlela, stejně tak jako například modelka Eva Herzigová. Tuto modelku jsme mohli shlédnout v lukrativních reklamních kampaních pro Christiana Diora, Clarins, Cartier, L´Oréal, Salvador Dalí, Eric Bompard, Wella, atd.

Nejen modelka, ale také herečka a scénaristka

Herecký výkon Pavlíny můžeme shlédnout například v životopisném dramatu Edith Piaf, v italskočeské komedii Případ nevěrné Kláry, ve filmu Modern Love, Identite, Zyphrexia, The Prince & Me 2, The Writer, Colditz, Salome´s kiss, Damaged, 25 Ships Passing, Black Water, Suicide Hotline, Room 13, No, not now, L´autostopeuse. Objevila se také po boku Christophera Lamberta ve filmu Labutí píseň.

Pavlína se snaží představit také vlastní film. Učarovala jí doba, kterou popisuje Victor Hugo ve svém slavném románu 93. Vymyslela proto projekt, na jehož základě vznikne historický film, režii by měl mít na starosti John Malkowich. V současné době se snaží sehnat peněžní prostředky na jeho realizaci.

Pavlína Němcová a fotky v Playboi

Tak jako mnoho slavných českých celebrit, tak také modelka a herečka Pavlína Němcová ukázala své přednosti v prestižním pánském magazínu Playboi. Její krásou jsme se mohli pokochat v listopadovém čísle tohoto časopisu. Kdo si jej nestihl koupit, má možnost nyní shlédnout tyto fotografie v naší fotogalerii, která je umístěna pod článkem.

Ze soukromí

Pavlína pracuje zejména v zahraničí, často ji ale můžeme potkat také v Česku. V 18-ti letech se v Paříži vdala a porodila syna Alaina. Poté následoval rozvod a zdlouhavé tahanice o syna. V současné době žije se svým synem Alainem ve Versailles, kterého má s bývalým manželem ve střídavé péči. Zajímá Vás, zda-li je nyní po jejím boku nějaký muž? Ano, je. Jediné, co o něm Pavlína prozradila, tak to, že je to Čech.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Jean Dujardin alias Brice, agent OSS 117 a George Valentin
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies