Sexy Nikol Štíbrová v magazínu Playboy

Tato sexy kráska se proslavila zejména rolí v seriálu Pojišťovna štěstí a sexy fotkami v magazínu Playboy. Přečtěte si více o Nikol Štíbrové a pokochejte se její krásou v naší bohaté fotogalerii.

Česká herečka Nikol Štíbrová na své propagační fotografii

<!-- -->

Ze života Nikol Štíbrové

Nikol Štíbrová se narodila 4. října 1986 v Rakovníku. Zde také vystudovala gymnázium, v roce 2006 úspěšně odmaturovala. V současné době studuje obor mezinárodní vztahy na Metropolitní univerzitě Praha. Ráda zpívá, tančí, lyžuje, řídí auto a venčí své dva psy. Má jednoho sourozence, o dva roky staršího bratra Honzu.

Talentovaná již od dětství

Už od 4 let navštěvovala Nikol dramatický kroužek, v 5-ti letech byla zapsána v Barrandovské kartotéce. První roli si zahrála v pohádce Dračí prsten, kde ztvárnila roli princezny. Vidět tuto sexy krásku jsme mohli také v seriálu Když se slunci nedaří, epizodní roli německého seriálu Místo činu, inscenaci Na zámku, pohádce Jezerní královna, Jabloňová panna a také v pohádce s názvem O ztracené lásce. Účinkovala také v několika zahraničních reklamách.

Rolí, jenž Nikol přinesla bezesporu největší slávu, byla v divácky úspěšném seriálu Pojišťovna štěstí. V tomto seriálu ztvárnila dospívající dceru Kateřiny Brožové.

Nikol se krom herectví, jednu chvíli věnovala také dabingu. Namluvila něco okolo 30-ti dětských rolí. V současné době dostala nabídku pracovat jako redaktorka pro časopis Spy.

Nikol Štíbrová a Miss Aerobic 1999

Málokdo ví, že se Nikol věnovala před časem také intenzivně aerobiku. V roce 1999 se zúčastnila soutěže Miss Aerobic, kde získala titul první vicemiss. Při svých 173 centimetrech výšky si udržuje váhu okolo 50-ti kilogramů.

Sexy Nikol Štíbrová v magazínu Playboi

I když tato kráska o sobě tvrdí, že je velmi stydlivá, tak fotky, které nafotila pro pánský magazín Playboy potvrzují pravý opak. Možná jí k tomu dopomohl obrovský balík peněz, který za kolekci snímků od magazínu Playboy dostala. Nahá Nikol v sexy pózách, potěší oko nejednoho muže.

Shlédněte sexy fotografie Nikol Štíbrové v naší fotogalerii, která je umístěna pod článkem!

Ze soukromí této sexy krásky

Podle všech dostupných informací, je Nikol v současné době volná. Pánové, pokud máte tedy o Nikol zájem, měli byste se začít snažit. Tato sexy kočka, která zbožňuje sex, má ráda sympatické a dochvilné muže.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 2.5 Počet: 2 Nejlepší: 3 Nejhorší: 2

Diskuze

Vybrané video

Připravte se na letošní festivaly – Rock, punk a metal
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies