Sexy Lucy Pinder nahá

Lucy Pinder opět odhodila stud a pózovala nahá. Shlédněte velkou fotogalerii sexy fotek slavné anglické modelky Lucy Pinder.

 

Modelka Lucy Pinder pózuje nahá na fotografii

Ze života Lucy Pinder

Modelka Lucy Pinder se narodila 20.prosince 1986 ve Winchesteru (Anglie). Hvězdnou kariéru modelky nastartovala v roce 2003, kdy jí jen tak povalující se na pláži v Bournemouthu objevil nezávislý fotograf, který ji nic netušíc vyfotografoval a poté samozřejmě uveřejnil. Fotografie měly velký  úspěch, proto nakonec Lucy podepsala smlouvu s národními britskými novinami The Daily Star.

Za svou kariéru modelky již Lucy fotila s mnoha slavnými celebritami (například Michelle Marsh, Sophie Howard, Jana Defi, Lindsey Strutt, Saskia Howard-Clarke a další).

Lucy Pinder se nahoty nebojí

Sexy Lucy Pinder se nahoty rozhodně nebojí a rozhodně ví, jak upoutat pozornost. Je sice pravdou, že jde na to poněkud „lacině", ale to je asi to poslední, co by jejím fanouškům vadilo. Pro zajímavost: Lucy získala titul „Nejhezčí prsa Velké Británie."

Své přírodní vnady velikosti 5 ukázala slavná anglická modelka již mnohokrát. Shlédnout jsme ji mohli na titulních stránkách časopisů Maxim, ZOO, Ice, Redline, Fast Car. Pro magazín Nuts pózovala již několikrát. Lucy se také objevila v reklamě pro PlayStation 2, Yellow Pages a National Lottery.

Jak je vidět, krásná Lucy má svou kariéru úspěšně rozjetou.V současné době slaví jeden velký úspěch, za druhým. Uvidíme, čím nás příště překvapí.

Shlédněte sexy fotky Lucy Pinder!

Shlédněte velkou fotogalerii sexy fotek slavné anglické modelky Lucy Pinder. Jak se líbí Lucy Pinder Vám? Diskutujte pod článkem.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.5 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Není fotbal jako fotbal
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies