Sexy Lenka Zahradnická

Lenka Zahradnická alias sestřička Veverková ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, je sexy žena, která o muže rozhodně nemá nouzi. Přečtěte si o této všestranně nadané krásce více informací.

Česká herečka Lenka Zahradnická pózuje na lavičce s tulipány

Ze života Lenky Zahradnické

Lenka Zahradnická se narodila 1.června 1985 v Praze. Má dva starší bratry, rodiče Antonína a Evu.Vystudovala gymnázium a následně nastoupila na DAMU. Má ráda jídlo, červené víno, snowboarding a zpěv.

Slibné začátky divadelní kariéry

Tato sexy kráska již od svých 6-ti let hraje, tančí a zpívá. 14 let působila v divadelním spolku Radar. Během studia na DAMU ztvárnila veselé i smutné role v divadelních inscenacích Moc a sláva, Divoké palmy, Antigona, Dáma od Maxima, Domeček pro panenky, Tváří v tvář, Macbeth, Večer tříkrálový, Daniel Ježíš Baťa, Poražení a nebo například Slečna Julie.

Lenka si také zahrála v absolventských inscenacích Kalte Land, Karamazovi, Láska vole a nebo Štěstí dam. Krom výše uvedených školních a absolventských inscenací, jsme ji mohli shlédnout v Cyranovi z Bergeracu, Pygmalionovi, Zhanobení, Roxaně, Sněhové královně a nebo ve hře Příbuzné si nevybíráme.

Lenka zahradnická v televizi

Lenka je známá nejen díky svým divadelním rolím, ale také díky těm filmovým a seriálovým. Objevila se v 2+1 s Miroslavem Donutilem a nebo ve filmech Vratné láhve, To horké léto v Marienbadu a Šejdrem. Ze seriálových rolí jí nejvíce proslavila sestra Alena Veverková (silně nábožensky založená sestřička, odmítající předmanželský sex) v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. Dále nesmíme opomenout na Lenčiny role v seriálech Hraběnky, Kriminálka Anděl, Světla pasáže, Proč bychom se netopili či Vyprávěj.

Objevila se také v reklamě na T-mobile.

Ze soukromí

Tato sexy kráska se nedávno rozešla s písničkářem Tomášem Klusem. V současné době je údajně sama, ale spekuluje se o jejím vztahu se seriálovým kolegou - Martinem Písaříkem.

Pokochejte se krásou Lenky Zahradnické v naší bohaté fotogalerii, která je umístěna pod článkem.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Uvažujete o povzbuzováku v podobě viagry?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies