Sexy kráska z ČeskoSlovenské SuperStar - Adela Banášová

Sexy slovenská kráska Adela Banášová se řadí mezi moderátorské špičky. V současné době společně s Leošem Marešem uvádí mezinárodní projekt ČeskoSlovenská SuperStar, který můžeme pravidelně vídat na televizních obrazovkách. Přečtěte si o Adele Banášové více.

Slovenská moderátorka Adela Banášová při focení v posteli

Ze života Adely Banášové

Adela Banášová se narodila 12.10.1980 v Bratislavě. Vystudovala kultolorogickou fakultu na Univerzitě Komenského. V televizi pracovala již od 16-ti let, kdy účinkovala v Teleráně. Tato sexy kráska se chtěla původně stát modelkou, probojovala se mezi finalistky prestižní Elite Model Look. Pózování pro objektivy fotografů jí ale omrzelo, a tak se vrhla na moderátorskou dráhu. Získala post moderátorky v rádiu FUN (od roku 1999), kde pracuje až do současné doby. Se svým moderátorským kolegou Matejem "Sajfou" Cifrou uvádějí ranní show.

Pro zajímavost: Adela společně s Matejem napsali knihu „Veci, o ktorých viete pomerne málo".

Adela Banášová versus Slovensko hľadá superstar

Do většího podvědomí diváků se Adela dostala až díky Slovensko hľadá superstar, kterou moderovala po boku Martina "Pyca" Rauscha. Její úspěch byl tak veliký, že se slovenská televize rozhodla Adelu obsadit na post moderátorky i v dalších dvou pokračováních.

Adela Balašová versus Let´s Dance

Adela také moderovala dva ročníky taneční soutěže Let´s Dance. Ve třetím ročníku se tato dlouhonohá kráska s blond vlasy zařadila přímo mezi soutěžní páry. Nesmíme zapomenou na Adelino moderování československého projektu televizí Nova a Markíza Test národa, kde zazářila po boku Dalibora Gondíka.

Adela, Leoš Mareš a ČeskoSlovenská SuperStar

Sexy Adela Banášová se v současné době věnuje moderování dlouho očekávané ČeskoSlovenské SuperStar, kde společně s českým moderátorem číslo 1 - Leošem Marešem, tvoří moderátorské duo. Oba dva jsou se soutěžícími, kteří se snaží uspět, v dobrém i ve zlém. Musíme uznat, že tato mezinárodní Superstar, kterou můžeme vidět v televizi každou neděli a pondělí, se prozatím velmi slibně rozjíždí. Nechme se tedy překvapit, co dalšího nám nejen soutěžící, ale i porota, Leoš a samozřejmě také Adela přichystají.

Jak je vidět, Adela má svou hvězdnou kariéru „nastartovanou" na plno. Přejme jí proto mnoho úspěchů nejen v profesním, ale i v osobním životě.

Pokochejte se krásou Adely Banášové. Připravili jsme pro Vás velkou galerii fotek této sexy celebrity!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Priyanka Chopra – z Bollywoodu do Hollywoodu?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies