Sexy Kateřina Mátlová

Tato sexy kráska s dokonalou postavou, dlouhou blond hřívou a obrovskýma modrýma očima, je známá nejen u nás, ale také v zahraničí. Kromě tancování se věnuje modelingu, zpívání a choreografii.

Česká zpěvačka Kateřina Mátlová na své propagační fotografii

Známá zpěvačka, tanečnice a modelka nejen u nás, ale i v zahraničí

Kateřina Mátlová je známou zpěvačkou, tanečnicí a modelkou nejen u nás, ale také v zahraničí - zejména u našich sousedů v Německu, kde působí zejména jako choreografka.

V roce 2001 vydala své první album s názvem Co láska si žádá, na kterém můžeme slyšet i Věru Špinarovou a další hosty. V současné době natáčí v Německu své druhé album.

Kateřina ztvárnila dvojroli Adriany a Sandry v muzikálu Dracula. Vidět jsme ji mohli také jako Sandru v Pomáda show 2003, v muzikálu Vlasy, ve hře Tančírna, kde ztvárnila Marilyn Monroe. Jako tanečnici jsme mohli tuto sexy krásku shlédnout v inscenacích skupiny UNO - Romeo a Julie, Carmen či Malá mořská víla.

Objevuje se často jako host různých televizních show (Jsou hvězdy, které nehasnou, Tenkrát na východě a další), televizních interview a videoklipů nejen v České republice, ale i v zahraničí.

Sexy Kateřina Mátlová nahá

Také Kateřina patří mezi ty celebrity, které se v celé své kráse ukázaly v pánském magazínu. Odhodila stud i šaty a nechala se vyfotit v sexy pózách. Nedávno také společně s Veronikou Novou, Michaelou Noskovou a dalšími českými kráskami, nafotila sexy kalendář pro jedno nejmenované casino.

Sexy fotografie Kateřiny Mátlové naleznete v naší fotogaleri. Tu naleznete pod článkem!

Sexy Miss F1

Kateřina Mátlová se může pochlubit titulem Miss Formule 1, který získala v roce 2000. Od té doby se ve světě F1 pořád pohybuje a reprezentuje různé stáje, například West Mc Laren Mercedes.

Pro zajímavost:

Kateřina byla hudebním hostem projektu Le Mans Phenomenon, což je celovečerní dokumentární film pojednávající o zákulisí a atmosféře veleznámého závodu Le Mans.

Ze soukromí této sexy krásky

Tato sexy kráska je v současné době zadaná. I když jméno svého milence (je to prý zámožný cizinec) tají, je na první pohled vidět, že je šťastně zamilovaná. Hold, pánové v tomto případě máme smůlu.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Nejkrásnější tanečnice nahoře bez
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies