Sexy herečka Ellen Kathleen Pompeo

Ellen se narodila v listopadu roku 1969 v městečku Everett (Massachusetts, USA). Má 5 starších sourozenců (3 sestry, 2 bratři). Víte, která role ji nejvíce proslavila? Hraje v seriálu Grey's anatomy (Chirurgové) jako půvabná doktorka Meredith Greyová.

Herečka Ellen Pompeo pózující ve fialových šatech

 

Ellen měla pouhé 4 roky, když její matka (Kathleen) zemřela. Vychovával ji tedy její tatínek Joseph Pompeo a své dětství prožila v New Yorku. Jakmile byla dospělá, přestěhovala se do Miami, kde si našla práci jako barmanka. Proč zrovna barmanka? Tehdy ještě nevěděla, jakým směrem se chce v životě vydat, tak se prý rozhodla pro povolání barmanky, jelikož jí to přišlo nesmírně zábavné.

 

V Miami potkala první velkou lásku. Zamilovala se do fotografa Andrewa Rosenthala, se kterým se pak opět vrátila do New Yorku. V roce 2003 se spolu definitivně rozešli a kdo ví, jestli tento zlom nebyl onou událostí, která změnila její náhled na kariéru. Již v dětství se chtěla stát herečkou a kolem roku 1996 již pár párkrát byla v televizi - hrála v pár reklamách a v některých menších projektech.

 

Celebrity většinou poznáte podle toho, jak vás jejich záře oslepí. Poznáte je díky nezapomenutelným rolím, které těmto hvězdám přinesou nehasnoucí slávu. Ale můžete také natrefit na méně zářivější hvězdičky, které vás dokonce mnohem více okouzlí než ty, které jsou v médiích neustále probírány. A tou jednou z nich je i Ellen Pompeo. Určitě si ji oblíbíte nejen kvůli jejímu nádhernému úsměvu, ale i díky jejímu druhému já - seriálové postavě Meredith Greyové. Ellenina cesta k hlavní roli ale nebyla snadná. Pojďme si přiblížit, jak vlastně její cesta herečky začínala.

 

Ellen Pompeo pózující nahá na červeném podkladu

 

V roce 2001 přijela do Los Angeles s pevným rozhodnutím, že z ní bude slavná herečka. Zahrála si v dramatu Půlnoční míle, kde hrála vedlejší roli Bertie. Bohužel tento film nebyl příliš úspěšný, ale tato role byla pro Ellen takovým odrazovým můstkem. Zahrála si ještě pár menších rolí na cestě k hlavní roli. Mohli jste ji vidět třeba ve filmu Daredevil. Někdy se její malé nevýznamné role nezařadili ani do finálních sestřihů. Třeba ve filmu “Věčný svit neposkvrněné mysli” hrála ex-přítelkyni Jima Carreho, ale můžete ji vidět pouze ve speciální edici dvou-diskového DVD balení. Ellen Pompeo se také objevila ve filmu Chyť mě, když to dokážeš, Mládí v trapu nebo jste ji mohli vidět i v seriálu Přátelé.

 

Takto se probojovala k hlavní roli v seriálu Chirurgové, které se vysílá už od roku 2005. Ellen je jedním z důvodů, proč si seriál udržuje vysokou míru sledovanosti. Za roli Meredith si Ellen vysloužila i nominaci na Zlatý Glóbus. Tvůrci seriálu dobře ví, jak je pro ně role Meredith Greyové pro sledovanost důležitá, takže teď Ellen inkasuje za každý díl v přepočtu přibližně 4 miliony korun. Po 2 letech účinkování v Chirurzích jí opět potkalo štěstí v lásce. S hudebním producentem Chrisem Iverym žije ve spokojeném vztahu s dvěma dcerkami - Stellou a Siennou. Ellen do budoucna přemýšlí, že po skončení seriálu Chirurgové už možná skončí s hraním. Tak uvidíme, jestli si to nakonec nerozmyslí.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Strážci Galaxie aneb Marvelovská sci-fi komedie
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies