Sexy Hanka Kynychová

Hanka Kynychová pravidelně radí všem, kteří chtějí se svým tělem něco udělat a být fit. Sama je důkazem toho, že i žena po čtyřicítce může být sexy. Sexy fotky Hanky Kynychové naleznete ve článku.

Česká cvičitelka Hanka Kynychová na své propagační fotografii

 

Hanka Kynychová se narodila 10.dubna 1968 v Kroměříži. Vystudovala pedagogickou školu a později také školu aerobiku v Praze. Po dokončení školy se začala závodně věnovat aerobiku, v roce 1995 a 1996 obsadila 3.místo na Mistrovství světa České republiky v aerobiku.

Její hvězdnou kariéru nastartovalo až ranní cvičení v pořadu Snídaně s Novou. V současné době Hanka provozuje aeroklub Hanky Kynychové, točí instruktážní DVD a radí lidem v rádiu, jak se udržet v kondici.

Cvičení zaručí sexy křivky

Hanka je živým důkazem toho, že i žena po čtyřicítce může být „sexy kost“. Své ladné křivky si udržuje pravidelným cvičením a zdravým životním stylem. I když předminulý rok porodila dvojčata, při pohledu na její tělo to rozhodně poznat nejde.

Takže pánové, pokud vás trápí převislé břicho či velký zadek, vzhůru do posilovny. Hanka vám ráda poradí, jak být fit a zpevnit tělo. S rozteklým máslem místo svalů u Hanky rozhodně neuspějete...

Hanka Kynychová podstoupila plastiku prsou!

Hanka Kynychová se netají tím, že podstoupila plastickou operaci prsou. Cvičením se dokonalá prsa nevytvarují, k tomu je potřeba rukou plastického chirurga.

Hanka Kynychová – soukromí

Hanka je podruhé vdaná. Se svým druhým manželem Jindřichem si řekla „ano“ v roce 2007. S prvním manželem má syna Filipa (narodil se v roce 2000), v loňském roce se Hance a Jindřichovi narodila dvojčata Sofie a Alexandra.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Madona Madridu – Penelope Cruz
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies