Sexy Diana Kobzanová

Bývalá Miss ČR roku 2001, které byl odebrán titul po nafocení erotických fotek pro pánský časopis, neměla zrovna na růžích ustláno. I tak se Dianě v životě daří a patří mezi nejvyhledávanější celebrity. Přečtěte si o Dianě Kobzanové více. Dozvíte se například, jaký je její život po skandálu, který ji zapříčinil odebrání titulu. Samozřejmostí je také velká fotogalerie.

Česká modelka Diana Kobzanová na fotografii s bílou kapucí na hlavě

Sexy kočka z Neuburgu

Diana Kobzanová se narodila 24. března 1982 v Neuburgu (Německo). Svou hvězdnou kariéru nastartovala vítězstvím v prestižní soutěži krásy – Miss ČR, kterou se stala v roce 2001. V současné době pracuje Diana jako moderátorka Frekvence 1, kde má svůj vlastní pořad a také v televizi Óčko. Nesmíme opomenout fakt, že moderovala reality show Vyvolení. Na přehlídkovém mole můžeme Dianu vidět už jen zřídka, což je škoda. Tuto 185 centimetrů vysokou divu by jen těžko někdo přehlédnul.

Výhra Diany v Miss ČR

Jak již bylo zmíněno, Diana vyhrála titul Miss ČR 2001. Tento titul jí ovšem dlouho nevydržel. Velmi lukrativní nabídka ze strany pánského časopisu Dianu natolik zaujala, že nafotila velmi erotické akty, které jí následně zapříčinili jeho odebrání. Z toho si však Diana hlavu nedělá, i bez titulu patří mezi nejvyhledávanější modelky a moderátorky.

Diana Kobzanová a fotky z Lea

O skandálních fotkách Diany už rozhodně slyšel každý. Tyto fotky, které vznikli pro pánský časopis Leo, se staly terčem mnoha kritiků. Diana se na nich ve velmi sexy pózách ukazuje tak, jak ji pánbůh stvořil. Některé fotografie naleznete ve fotogalerii pod článkem.

Sexy modelka v pořadu Nic než pravda

Nedávno jsme mohli Dianu shlédnout v oblíbeném primáckém pořadu Nic než pravda, kde se posadila na horké křeslo pro charitativní účely. Svou výhru 200 000 korun věnovala nadaci pro výcvik asistenčních psů.

Jak to má Diana s chlapama?

O Dianě je známo, že si s chlapama hlavu neláme. Jak sama říká, má dosti hektický život, který by po jejím boku nezvládnul téměř žádný chlap. Ke štěstí jí stačí plné pracovní nasazení a její téměř dvouletá fenka bulteriéra Mia. Nesmíme zapomenout napsat, že po boku Diany se 4 roky objevoval fotbalista Martin Jiránek, kterého nakonec po obrovském skandálu jeho týmu s prostitutkami poslala nemilosrdně k vodě.

Dalším mužem Dianina života byl zámožný podnikatel a majitel fotbalového klubu Baník Ostrava Tomáš Petera, který kvůli ní opustil svou dlouholetou přítelkyni se dvěmi dětmi. Nakonec se k ní opět vrátil a Dianu pro změnu poslal k vodě on.

Milovnice tetování a plastik?

Dianino tělo zdobí celkově 3 tetování. Nejnovější si Diana pořídila minulý rok, kdy si nechala mezi pupík a tříslo vytetovat psí tlapku. O Dianě je také známo, že si nechala, jako mnoho českých celebrit, zvětšit prsa. Mezi další zákroky můžeme zařadit vyhlazení vrásek na čele a nebo nadzvednutí horního rtu.

Diana Kobzanová si koupila luxusní Audi A5

Co jste možná nevěděli, je fakt, že Diana má slabost pro rychlá kola. V letošním roce si pořídila luxusní sportovně laděné Audi A5, které pod kapotou ukrývá 211 koní, které dokáží motor vyburcovat až na hranici 250 km/hod.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Marika Šoposká – nová tvář českého filmu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies