Sexy Dana Morávková

Dana Morávková je oblíbenou českou herečkou, moderátorkou a choreografkou. Přečtěte si o této sexy ženě více informací a pokochejte se její krásou v naší bohaté fotogalerii.

Dana Morávková

Ze života Dany Morávkové

Dana Morávková se narodila 29. července 1971 v Písku. Tato sexy žena vystudovala herectví na pražském DAMU, následně nastoupila na studium choreografie na HAMU, které úspěšně dokončila v roce 1998. V současné době se věnuje zejména herectví a moderování.

Počátky úspěšné divadelní kariéry

Coby divadelní herečka, působila Dana v Činoherním studiu v Ústí nad Labem. Zde setrvala dva roky. Poté získala angažmá v Divadle na zábradlí, kde od roku 2001 účinkuje. Vidět jsme ji mohli v mnoha divadelních hrách, například Jakub a jeho pán, Bez roucha, Naši naši furianti, Máša, Strouhalka, Ztížená možnost soustředění, Rusalka, Valašská čtverylka, Lhář, Její pastorkyňa, Tracyho tygr a mnoha dalších.

Moderátorka Snídaně s Novou a Prima jízdy

Známější se Dana stala díky čtyřletému moderování pořadu Snídaně s Novou. Od roku 1998 moderuje zábavná pořad pro ženy - Prima jízdu na TV Prima.

Dana Morávková coby herečka

Vidět tuto sexy ženu můžeme také v mnoha pohádkách, filmech a televizních inscenacích. Dana si zahrála v pohádkách Princezna Husopaska, Arabela, Z pekla štěstí, Z pekla štěstí 2, Andělská tvář, Noční mora, Král a zloděj, Láska zlatnice Leonnety, v komedii Kameňák a nebo v seriálu Ordinace v růžové zahradě na TV Nova a seriálu TV Prima Rodinná pouta (velmi křehké vztahy).

V roce 2004 se objevila v dobrodružném fantasy filmu americké produkce režiséra Stephena Sommerse Van Helsing. V roce 1987 se objevila v německém seriálu Heimatmuseum, v roce 1988 v anglickém filmu Los Amores de Kafka.

Svůj hlas propůjčila několika filmovým a seriálovým postavám

Také nadabovala několik filmů a seriálů, například Příliš hlučná samota, Takoví normální zabijáci, Rock a Doodle, 101 dalmatinů a nebo California.

Nadaná choreografka

Na choreografii se Dana podílela v následujících divadelních inscenacích a televizních pohádkách: Rusalka, Čert a Káča, Labutí jezero, Rumcajz, Ať žije život, Popelka, Andělská tvář, Karkulka v říši kouzel, Prsten kohouta Alektrya, Z pekla štěstí, Čertoviny, Rusalka, Alenka v říši divů, Cabareth, Esther či Ukradený měsíc.

Ze soukromí Dany Morávkové

Dana Morávková je vdaná za herce Petra Maláska, s nimž má syna Petra.

Pokochejte se krásou sexy Dany Morávkové, kterou naleznete v naší bohaté fotogalerii umístěné pod článkem!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.5 Počet: 2 Nejlepší: 4 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Týpci, které proslavil internet
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies