Sexy celebrity slavily Halloween

Oslava Halloweenu je za námi, teda spíše sexy celebrity z Ameriky, kde se tento úžasný svátek s oblibou slaví, už mají strašidelné juchání za sebou. Dneska se můžeme podívat, v jakých kostýmech vyrazili. Některé sexy holky by ve strašidelném kostýmu nikdo nepoznal, možná by raděj vzal nohy na ramena a rychle pryč.

Fotografie žen v převlecích

Kdo umí opravdu šokovat

Největší fantazii a odvahu má určitě Heidi Klum se svým drahým Sealem. Tihle dva pořádají strašidelné večírky každým rokem a náramně si to užívají. Heidi má možná jednou za rok dost své krásy, líčení a česání. S chutí se převleče za pěknou obludu. V Los Angeles se nechala přinést na nosítkách a vypadala jako člověk stažený z kůže. V New Yorku dorazili se Sealem jako páreček opic. Fakt jim to slušelo.

Heidi Klum k nepoznání (l.yimg.com)

Na vynelézavost Heidi jen tak někdo nemá, ta je porstě vždy originální. Ale ještě pár obrázků taky pro vás je. Koukněte na Kim Kardashian v zeleném oblečku.

Kim (whatshaute.com)

Coco Austin by zřejmě nemohla vyrazit v něčem co by ji až příliš zahalovalo. Tenhle kostým ďáblíka je por ni jako stvořený.

Coco musí být za každou cenu sexy (juicytings.com)

Paris Hilton si zabalila raději hned dva sexy halloweenské oblečky, jednou vypadala jako sexy modrá hvězdička a v druhém kostýmu jako super hrdinka Shera.

Paris Hilton (millionlooks.com)

Od Ferigie bychommožná čekali větší odvaz, než josu růžovo-fialové mini šatičky a plyšový růžový medvěd v ruce. Ale i taková reelka chce být někdy jako Barbie.

Ferfie (usmagazine.com)

Jessica Simpson se nachala pěkně omotat, šla totiž za mumii. Aspoň mohla krásně předvádět své těhotenstké bříško všem na obdiv.

Jessica Simpson (medicaldaily.com)

Kokněte do fotogalerie, najdete tady ještě pár sexy celebrit zamaskovaných do princezen, Karkulek či klaunů.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Mezinárodní konference o seznamování
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies