Sexy Amanda Bynes

Amanda Bynes je mladá americká herečka,zpěvačka, módní návrhářka a také moderátorka.Přečtěte si více o této sexy krásce. Těšit se můžete také na bohatou fotogalerii.

Amanda Bynes na své propagační fotografii

Ze života Amandy Bynes

Amanda Bynes (celým jménem Amanda Laura Bynes) se narodila v Thousand Oaks v Kalifornii. Její matka Lynna pracuje jako zubní asistentka, otec Rick je zubařem. Amanda má 2 starší sourozence - bratra Tomyho a sestru Jillian.

Začátky hvězdné kariéry

Svou hereckou kariéru nastartovala v 10-ti letech, již ve 12-ti letech měla Amanda svůj vlastní pořad The Amanda Show, za který získala ocenění Kid´s Choice Awards.

S postupem času se Amanda do většího podvědomí diváků dostala díky seriálu What I Like About You. Následovaly role ve filmech Velký tlustý lhář, Co ta holka chce, Ztroskotaná láska, Robot, Super náhradník, Královna ročníku, Ona je muž, Hairspray, Sydney White, Chlap rodiny a nebo Živý důkaz .

Krom herectví se Amanda věnuje také zpívání, navrhování módního oblečení a moderování na televizním kanálu Nickedelon. Jak je vidět, má tato sexy kráska svou kariéru nastartovanou na plné obrátky.

Soukromí Amandy Bynes

O soukromí Amandy Bynes se toho příliš neví. Sem tam se někde objeví s nějakým mužem (v lednu se rozešla s hercem Dougem Reinhardtem), sem tam se zase objeví na nějaké párty, kde to trochu přežene z alkoholem. Jinak je Amanda „průměrnou" spořádanou celebritou, která o svém soukromí příliš nemluví. Jisté je ovšem to, že je Amanda velmi krásná žena, která o ctitele mít nouzi rozhodně nebude.

Přinášíme Vám velkou fotogalerii sexy Amandy Bynes. Pokochejte se její krásou a napište nám svůj názor na tuto sexy krásku. Diskutovat můžete pod článkem!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Tony Hawk – machr na skejtu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies