Sexuální rekordy

Máte pocit, že jste hned hotový, že postaví moc rychle, nebo že to naopak trvá nějak dlouho? Možná i vy patříte mezi sexuální rekordmany. Pokud to po přečtení článku zjistíte, určitě se někde přihlaste. Byla by škoda o vás nevědět!

Černobílá fotografie zobrazující milenecký pár ležící na podlaze

Nejvíc ženských v posteli

Tady může být rekordmanů poměrně hodně, ale pojďme na toho oficiálního. Největším samcem byl podle všeho král Tonga, Fatafehi Paulah. Chudák k tomu přišel úplně nevinně. Postelí mu prošlo 38 000 dívek. Král totiž povinně musel zbavit panenství každou místní dívku. Nikdy prý neměl stejnou dvakrát. No bodejť, vždyť musel souložit 10 x denně, ještě aby si to s nějakou zopáknul.

Malej a velkej

Ani jeden nešťastník nesvolil k tomu, aby svět znal jeho jméno. Není se čemu divit, jeden by měl frontu nadržených bab za dveřmi a druhý by byl pro smích. Oficiálním rekordmanem je muž s penisem dlouhým 33,4 centimetrů v klidu. Vlastník nejmenšího penisu se může chlubit úctyhodným jedním centimetrem.

Orgasmus jak v pornu

Nedávno jste četli o orgasmu za tři sekundy, který se snad odehrává jen v péčku. Jenomže fakt jsou tito rychlíci i mezi námi. Pacientka amerického sexuologa dosáhla orgasmu dvě vteřiny po zasunutí umělého penisu. To ještě nebyla tak rychlá jako muž, který se udělal dříve, než lékaři stihly stopky zmáčknout. Jak to pro boha dělá?!

Největší klitoris a největší varlata

Rekord drží žena z Vídně, která podle všeho měla klitoris velký 30 centimetrů. Poštěváček větší ještě o jeden centimetr je zaznamenán v lékařské encyklopedii z roku 1813. To musí být opravdová nádhera.

A mužská varlata? No to se podržte. Domorodci z Pobřeží slonoviny často trpí nemocí elefantiázou. Této potvoře vděčí na svá obrovská varlata. Jeden domorodec s sebou tahal varlata, která vážila 70 kilogramů, a jejich obvod byl 60 centimetrů.

Nej erekce

Nejrychlejší nebo nejdelší? Obě. Nejrychleji se péro postavilo nejmenovanému pánovi za celé tři sekundy. Ten teda může říct, že je vždy připraven! A komu erekce vydržela nejdéle? Nešťastníkem je muž z Hondurasu, ten trpěl s penisem v pozoru 29 dnů! Ale i u něj stejně jako u domorodců z Afriky šlo nemoc - priapismus. Fakt to bolí.

Opět nějaké nej z porna

Kdo stihnul obtáhnout nejvíc účinkujících během jednoho natáčení? John Dough si to rozdal během natáčení filmu Nejšťastnější muž na světě se 101 ženami. Ale měl to na dvě etapy, potřeboval čtrnáctidenní oddych. Měl by smeknout před pornoherečkou Houston. Ta zvládla během desíti hodin 620 chlapů.

Na závěr ještě prozradím, kam se můžete vydat v případě, že vám vaše drahá polovička v sexu nestačí a nemáte zrovna peněz na rozhazování. Ještě v roce 1996 bylo možné, si zasouložit za necelých deset korun. Kde že máte zajet? No, je to trochu z ruky, do města Petrapole.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Rozbouřená Wall Street
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies