Sexuální polohy pro nestandardní situace

Máte příliš dlouhý penis nebo vám příroda naopak nadělila jen pár centimetrů. Je vaše partnerka v jiném stavu nebo je po porodu? I pro takové situace existují vhodné polohy.

těhotenství

 

Situace č. 1 - Malý penis

 

Pokud vás trápí, že nemáte dostatečně dlouhý penis, abyste mohl ženu přivést k orgasmu, jste na omylu. Většina nervových zakončení se nachází kolem poševního vchodu, takže váš penis nemusí mít gigantické rozměry, aby partnerka vyvrcholila. Ideální polohou je pozice zezadu (neboli na pejska).

 

Partnerka si před vás klekne, vy získáte lepší přístup a využijete celou délku penisu. Jakákoliv varianta polohy zezadu vám bude vyhovovat. Pokud bude partnerka toužit po misionářské poloze, můžete si vypomoci tím, že ji pánev podložíte polštáři. Vytvoříte tím lepší úhel průniku a ani tady nepotřebujete obří rozměry.

 

Situace č. 2 - Příliš dlouhý penis

 

I když si někteří myslí, že mít velký penis je nějaká výhra, kupodivu se pletou. Gigantické rozměry se přeceňují. Průnik je pro ženy většinou příliš hluboký a často i bolestivý. Proto raději volte polohy, u kterých si žena sama určí, jak hluboko a v jakém úhlu do ní budete pronikat. Nejideálnější polohou je tzv. “na koníčka”, kdy ležíte na zádech a partnerka na vás sedí. Může k vám být otočená zády nebo se budete dívat tváří v tvář.

 

Situace č. 3 - Partnerka je těhotná

 

Pokud je vaše partnerka v jiném stavu, musíte být oba více opatrní. Nevyhovující polohou je pozice, kdy partnerka leží na zádech - tedy misionářská. Pak na její těhotenské bříško příliš tlačíte a také hrozí, že se omezí krevní zásobení plodu. Ideální polohy jsou zezadu a vsedě. V pozici zezadu byste jí ale měl podložit bříško několika polštáři, aby to pro ni bylo pohodlnější.

 

Situace č. 4 - Partnerka je po porodu

 

Partnerku nejvíce po porodu bolí jizva, kterou má po nástřihu hráze. Sex pro ni může být bolestivý i z důvodu nedostatečného zvlhnutí. Jizva se časem zahojí a přestane bolet a pokud jde o problém se zvlhčením poševní sliznice, vyřešíte ho pomocí lubrikačních gelů. Začněte s polohami, které mají menší intenzitu - pozice lžiček (ležíte na boku), pozice vsedě, ale neublížíte ji ani polohou na koníčka. Misionářská poloha může být partnerce nepříjemná či pro ní může být bolestivá, neboť jí příliš tlačíte na bříško.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Chtěli byste doma nymfu?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies