Sexuální polohy pro nestandardní situace

Co si tak pod nestandardní situací představit? Je toho celkem dost, takže třeba vaše vybavení. Je až příliš dlouhý nebo příliš krátký? Nebo je vaše partnerka v očekávání, už jste se dočkali, anebo ji možná sex s vámi bolí. Jak v těchto případech na to?

Fotografie zachycující pár ležící ve spodním prádle v posteli

Auu! To bolí!

Slyšíte vždycky tohle?! No tak buď kecá a prostě na sex nemá chuť, ale nechce se jí vám to vysvětlovat anebo má opravdu nějaký problém. O co může jít? Příčinou může být psychický blok nebo nějaký zdravotní problém. I celkem banální kvasinková infekce může být příčinou její bolesti. A co s tím sexováním? Zkuste polohy, kdy se vy bohužel nedostanete až tak daleko, ale aspoň něco, ne? Zapomeňte na polohu vkleče na čtyřech, to by na to ještě dlouho chuť neměla. Udělejte ji to raději na stojáka či z boku. Klidně vám může sednout na klín a sama regulovat, jak daleko to půjde.

Když přijela z porodnice

Otázka je, jaký byl porod. Šlo to samo? Nebo si užívá bolestivou jizvu po nástřihu hráze? To je po porodu velký problém u mnoha párů. Druhým problémem je nedostatečná vlhkost poševní sliznice (nebojte se, není to vaše vina). V případě nástřihu asi budete muset ještě chvíli počkat, přejde to samo a pak to bude stát za to. V druhém případě jde o hormonální změnu spojenou s kojením. Vyřeší to dostatečné množství lubrikačního gelu. Při poporodním sexu nesmí lubrikační gel ve vaší výbavě chybět!!! Jinak z toho nic nebude a to přece nechcete. Co jí může vadit? Asi nebude nadšená z misionáře, budete jí totiž tlačit na břicho a to po porodu moc příjemné nebude, ani vkleče to nebude ono. Intenzivní tření taky není žádoucí.

Je těhotná?

V případě, že si těhotenství užívá v klídku a pohodě, máte to fajn. Asi vás žádné větší omezení nebude trápit. Ale, při poloze, kdy ona leží na zádech, se můžete snadno stát, že si to tak trochu budete rozdávat s bezvládným tělem. Když leží na zádech, může dojít k omezení krevního zásobení plodu a k nevolnosti vaší partnerky. S blížícím se porodem si odpusťte i misionáře, beztak to není žádná vypalovačka. Raději ji nechce kleknout na kolena, pod bříško ji nastelte kupu polštářů a hupsněte na to. Fajn taky bude, když si vám sedne na klín, ale otočená zády samozřejmě, aby si bříško mohla opírat o stehna.

Vaše výbava není nic extra?

To vůbec nevadí, teda když zvolíte ten správný pracovní postup. Penetrace díky malého penisu není tak výrazná, to ovšem neznamená, že v posteli budete stát za prd. Není třeba mít penis až po kolena, protože většina nervových zakončení je kolem poševního vchodu. Nejlepší bude proniknout do ní zezadu, když klečí. Tak budete moci využít celý svůj penis a ona vám za to bude vděčná. V případě, že oba frčíte na misionáři, taky není problém. Stačí ji pod prdelku dát pár polštářů a o délce vaše penisu už nebude pochybovat.

Na řadě je až moc dlouhý penis

Všichni chlapi po něm touží, asi jim nikdo ještě neřekl, jaké jsou s tím problémy. Není to žádná výhra pánové, rozhodně s ním nesplníte ženské sny! Díky hlubokému průniku a u razantnějšího sexu může působit bolest. Pokud si to rád dáváte ze zadu, asi bude nutné se trochu kontrolovat, protože jestli se do ní fakt opřete, už s vámi nebude chtít nic mít. Zahrajte si na koníčka a nechce na ni, jak daleko vás pustí.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Polonahá Kim Kardashian v reklamě na Sketchers
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies