Sex v zimním období - jaké má výhody?

Když je venku mrazivé počasí, většina z nás nemá na nic pomyšlení. Ale co sex? Na ten byste si měli najít čas vždycky. Vždyť co je lepšího, než si se svou přítelkyní dopřát vášnivý sex, který vás oba zahřeje - na těle i na duši.

Sex v zimním období - jaké má výhody?

 

Sex v zimě - výhody

 

Zaručeně je to ten nejlepší způsob, jakým se mohou dva milující se lidé zahřát. Venku je prostě strašná kosa, tak proč si nezlepšit náladu skvělým sexem? Když se budete častěji oddávat sexu, můžete spálit i velké množství kalorií. Je to skvělá zpráva především pro ty, kterým se nechce jít sportovat ven a pořádně při tom vymrznout.

 

Sex je zdraví prospěšný. Pravidelným sexem vyženete ze svého života stres a dokonce si tím i zlepšíte krevní tlak. A pokud máte sex více než 2x týdně, spolehlivě tím posílíte i svou imunitu. Hladina imunoglobulinu A se zvýší a vy tak budete mnohem lépe chráněni před nachlazením či jinými infekcemi.

 

Máte doma krb? Nebo víte o horské chatce či hotelovém pokoji, ve kterém krb jistě nechybí? Zkuste své partnerce připravit nádherný romantický večer. A pokud je na podlaze u krbu ještě navíc kožešina, určitě s tím u své vyvolené zabodujete.

 

Sice to není nijak vědecky podložené, ale pokud s partnerkou přemýšlíte o miminku, pak je v zimě vyšší pravděpodobnost, že se vám to podaří. Možná je to tím, že si přes zimu šetříme více energie i času pro toho druhého. A chladné počasí navíc prospěje i spermiím. Jelikož se v zimě žádná část těla zbytečně nepřehřívá, zůstávají spermie pěkně v chladu, takže jsou aktivnější.

 

2 zaručené tipy na smyslnou a nezapomenutelnou předehru

 

  1. Předtím, než si dopřejete žhavou a vášnivou jízdu, zkuste na chvíli zpomalit. Připravte si masážní olej a ideálně takový, který se dá před použitím ohřát. Masáž vás oba krásně uvolní a rozproudí vám krev.
  2. Můžete si připravit i horkou lázeň, která vás 100% nažhaví. Přidejte do horké vody pěnu a sůl a jestli jste romantická duše, můžete kolem zapálit i svíčky.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Driftováni aneb k cíli zásadně šejdrem
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies