Sex s ovocem a zeleninou. Jak na to?

Zapomeňte na drahé vibrátory, anální kolíky, venušiny kuličky a jiné super erotické pomůcky. Zpestřete sex něčím jiným, mějte nápady a buďte zábavní. Stačí se, rozhlédnou po kuchyni, otevřít ledničku či spíž a hledat to, čím by se dalo nenasytnou ženskou dokonale uspokojit. Doma na sto procent pár takovým věciček najdete. Tak, která zelenina nebo ovoce jsou horkými favority?

Fotografie dvou žen pózujících v plavkách

Banán není k zahození!

Co se týče ovoce, je banán jasným favoritem, ale třeba jste specialista přes ovoce jiných tvarů. Pokud ano, čekáme na vaše rady v diskuzi! Jak na ni s banánem? Dřív než si představíte, jak se rozplývá banánovou slastí, myslete na její zdraví. Vyberte málo zralý banán ještě zelené barvy. Rozhodně zapomeňte na banán, který je posetý hnědými skvrnami. Samozřejmě jej neloupejte, nebude ho jíst že. Banán má obrovskou výhodu a to jeho zakřivený tvar. Je dokonalý pro dráždění bodu G, pokud ho najdete.

Některé věčně nadržené ženské běžně používají banány místo vibrátoru. Ušetří a pěkně si to užijí, tak proč ne?

Je libo mrkvičku?

Tato polévková zelenina není vůbec špatná. Má své výhody. Koupíte ji v různých velikostech, takže je fajn i k análnímu sexu. Mrkev má skvělý tvar, dobře se zasouvá. Jediná nevýhoda je snad šířka mrkve, nikdy nebude jako okurka. Nachystejte více velikostí a rázem máte erotickou výbavu.

Okurka je jednička

Okurku snad použije jednou každý. Je neoblíbenější postelovou zeleninou, i vtipy se o tom vykládají. Stačí vybrat vyhovující tvar, délku, šířku a experiment může začít. Která další zelenina či ovoce vám nabídne i vroubkovaný povrch? Asi žádná. Díky bohu za hadovky!! Nejlepší náhrada všech robertků.

Další zeleninovo – ovocné tipy

Ze zeleniny se ještě nabízí třeba chřest nebo lilek. Záleží, kam zeleninu zasunete a jakou velikost preferujete. Nezapomeňte vždy zeleninu i ovoce před použitím umýt, riziko zavlečení infekce je tady opravdu vysoké. Aby to bylo stoprocentní, navlečte okurce či banánu kondom.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Nudíte se v posteli? Zkuste Tantru!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies