Sex na veřejnosti - na co si dát pozor?

Teplé počasí nás přímo vybízí k sexuálním hrátkám. Sluníčko pěkně hřeje a jemný větřík nás bude příjemně ovívat. Je pravda, že sex občas potřebuje nějaké to pikantnější oživení, ale když už se rozhodnete rozdat si to pěkně v přírodě, neměli byste zapomínat na několik věcí.

Sex na veřejnosti - na co si dát pozor?

 

Sex se většinou vyvine ze spontánní situace či rozhodnutí, ale v tomto případě byste si to asi měli nejprve v klidu naplánovat. Určitě myslete na to, že bude nejlepší přibalit alespoň 2 deky - jednu, na kterou si s partnerkou lehnete, a tu druhou samozřejmě pro případ, že by vám byla zima. Určitě také popřemýšlejte o věcech, které by se vám v přírodě mohli hodit. Nejste ve svém bytě, takže kondom, který jste nechal na nočním stolku, vám jistě na dálku nijak nepomůže.

 

Počítejte i s rozmary počasí

 

Příprava na tuto vzrušující akci je důležitá. Raději si předem zjistěte, jaké počasí si pro vás příroda připravila. Bouřka ani průtrž mračen asi nebudou ideální počasím pro intimní hrátky. I když jemný deštík by ani nemusel vadit, ale mělo by být natolik teplo, aby pro vás byl příjemným zážitkem. Ležet na studené zemi vás k lepším výkonům asi nepovzbudí. Kromě toho nachlazení není žádná legrace. Se svým zdravím si raději nezahrávejte.

 

Naopak není příjemné ani příliš velké vedro. Asi se nebudete cítit zrovna dvakrát příjemně, když z vás poteče pot a s partnerkou se k sobě budete nechutně lepit. Proto si s sebou do přírody přibalte i nějaké vlhčené ubrousky. Také se vám bude hodit i opalovací krém, který vás ochrání před spálenými půlkami.

 

V přírodě nebudete mít takové pohodlí jako doma

 

Nezapomínejte, že v přírodě jste jen na návštěvě. Domov tam mají rostliny a živočichové. Měli byste popřemýšlet o vhodném místě. Místa, kde se nachází pichlavé jehličí, bodláky, kopřivy nebo květiny, na které je jeden z vás alergický, asi nejsou to pravé. Z přírody si kromě skvělého zážitku můžete přinést i hosta - klíště. Proto je dobré, vzít s sebou nějaký ten účinný repelent a i tak být co nejopatrnější. Vezměte s sebou i repelent na komáry, ovády, mouchy či vosy, jinak si moc neužijete.

 

Dejte si pozor, aby vás nikdo “nenačapal”

 

Někteří z vás možná milují to riziko, kterému se vystavují při sexu na veřejnosti. Máme na mysli vzrušení z odhalení jejich sexuálních praktik. Někoho prostě vzrušuje myšlenka, že je přistižen při sexu. I když jsme u nás spíše tolerantní a maximálně se jen usmějeme, jinde už tak tolerantní být nemusí. Někdo vás může udat, protože je sex na veřejnosti přestupkem proti veřejnému pořádku, kvůli kterého vám hrozí pokuta do 5 000 Kč. To není tak hrozné, ale také se může stát, že budou vaši praktiku chápat jako trestný čin výtržnictví. V takovém případě můžete skončit i na 2 roky ve vězení.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Mezinárodní konference o seznamování
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies