Seriál Přátelé - co o něm ještě nevíte?

Už to bude 22 let, kdy se tento seriál začal natáčet. Z hlavních protagonistů tohoto seriálu se nakonec stali skuteční přátelé. Seriál je natolik úspěšný, že se vysílá téměř po celém světě a dodnes má spoustu fanoušků.

Hvězdy ze seriálu Přátelé (Friends)

 

  1. Matt LeBlanc přišel na konkurz a v kapse měl pouhých 11 dolarů. Naštěstí tu roli získal a za svůj první plat si koupil večeři.
  2. Šestice hlavních hrdinů mezi sebou jednala na rovinu. Nikdo nedostával větší či menší výplatu. Všichni uzavřeli dohodu, že budou o plat žádat společně. Jejich první plat byl kolem 22 000 dolarů za epizodu a dotáhli to nakonec až na milion dolarů za 1 epizodu.
  3. V několika dílech se objevil i Bruce Willis. Ten si však v seriálu zahrál jen kvůli prohrané sázce a navíc zadarmo.
  4. Phoebe je taková potrhlá, ale roztomilá žena s hlavou v oblacích. Dokáže si naplno užívat života. V reálném životě ale takovou volnomyšlenkářkou není. Věděli jste, že o své panenství přišla až ve svých 32 letech? Čekala až do svatební noci.
  5. Ve čtvrté sérii byla Lisa Kudrow (Phoebe) skutečně těhotná. Proto se nemohla zúčastnit svatby Rosse a Emily.
  6. Jednu epizodu natáčeli minimálně 5 hodin. Jestliže vtipy neměly takový dopad, jak se očekávalo, natáčení bylo zastaveno a herci se museli naučit nově přepsaný text.
  7. U natáčení jednotlivých epizod bylo postaráno i o publikum. Ti, aby se náhodou nenudili, dostávali občerstvení - pizzu a vodu v láhvích.
  8. David Schwimmer (Ross) byl režisérem několika epizod seriálu. Celkem jich bylo deset.
  9. V jedné z mnoha úžasných epizod pil Joey, pokud jste si všimli, lahvové pivo. Na tom není nic divného, říkáte si, ale kdo z vás si všiml, že se jednalo o českou značku? A zrovna ta značka je v New Yorku nejdražší.
  10. Matt LeBlanc navrhl, aby se Joey choval v seriálu jinak. Původně to prý neměl být takový idiot, jakého tam ztvárnil. A přesto je pravděpodobně tou nejzábavnější postavou v seriálu vůbec.
  11. A na závěr ještě jednou Ross. Byl první, koho do seriálu obsadili.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Gadgety do třetice všeho originálního
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies